Nederlands English

Shirt lange mouw - Coolmax, Okeanos

€ 40,95

€ 33,84 exclusief BTW
Voorraad
Voorraad
Maat
Maattabel


Dit lange mouwen shirt met lichtgrijse transfer print op de mouwen is speciaal ontworpen voor roeivereniging Okeanos en is gemaakt van zachtaanvoelend  COOLMAX ® materiaal.

COOLMAX ® is de snelst drogende high - tech stof , het houdt zweet weg van de huid en laat het lichaam droog en  comfortabel aanvoelen om je zo goed mogelijk te voelen tijdens het roeien. Dit materiaal is ontwikkeld door wetenschappers van DuPont ® ( INVISTA ® ) in 1986, die als eerste stof ontwierpen met een vochtregulatie systeem. COOLMAX ® is geen materiaal/stof die chemisch wordt  behandeld om zijn vocht management systeem te creëren.  Daar in tegen is het in de stof verweven, een  vier kanaals polyester vezels verweven  in cross secties zodat  er lucht stroomt door de stof. Dit betekent dat de prestaties in ingebouwd in de stof en niet zal vervagen met de tijd .

Het comfort van COOLMAX ® wordt versterkt door het gebruik van LYCRA ® elastane . Naast het handhaven van de kerntemperatuur van het lichaam is COOLMAX ® sneldrogend en bestand tegen vervagen , krimpen en kreuken . COOLMAX ® zorgt ervoor dat het lichaam van de roeier  koel en comfortabel blijft aanvoelen tijdens trainingen en wedstrijden , waardoor dit shirt uitermate geschikt is om goed te presteren onder alle weersomstandigheden .


COOLMAX ® is :

• Volledig ademend
• Sneldrogend
• Comfortabel en elastisch
• Duurzaam
• Lichtgewicht
Temperatuurregulerend
 

Merk Di-Bi