DDS

DDS

Roeipakje - Dames, DDS

€ 55,95
Details
€ 46,24 exclusief BTW

Roeipakje - Heren, DDS

€ 55,95
Details
€ 46,24 exclusief BTW

Shirt , DDS

€ 24,95
Details
€ 20,62 exclusief BTW

Shirt lange mouw - Supplex, DDS

€ 46,95
Details
€ 38,80 exclusief BTW

Broek kort, gevoerd zitvlak, zwart

Deze UNISEX zwarte  korte broek is zowel voor dames als heren, hoge pasvorm bij de taille,  waardoor men met inbuigen de rug beschermt. Korte zwarte broek met gevoerd zitvlak ( padded seat) Deze korte zwarte broek is gemaakt van een 'solid' zwarte Dualfit. DUAL FIT STRONG. Deze stof is geproduceerd door MITI, één van de toonaangevende Italiaanse producenten van technisch textiel. DUAL FIT STRONG biedt hogere elasticiteit en duurzaamheid. De bijzondere weving vermindert de contactpunten tussen de kleding en de huid. Dit genereert een micro-circulatie van de lucht, waardoor de onaangename gevoel van kleverige stof op vochtige huid voorkomen wordt; dat weer resulteerd in comfort. Deze technische stof  trekt het zweet weg van de huid waardoor de huid droog blijft aanvoelen. Het groter comfort helpt om tot betere prestaties te komen en geeft een verminderd gevoel van vermoeidheid. DUAL FIT STRONG is: • duurzaam • elastisch • Comfortabel, zelfs als het nat is

€ 39,50
Details
€ 32,64 exclusief BTW

Broek lang - Thermolite, DDS

€ 52,95
Details
€ 43,76 exclusief BTW

Broek lang - Dualfit, zwart met gevoerd zitvlak

Materiaal informatie vindt u hier

€ 56,95
Details
€ 47,07 exclusief BTW

Turtle High Vis -,DDS

DDS Turtle Fuhlingen High visibility. De bestelling word exclusief voor u gedrukt. Helaas kunnen wij costum made artikelen niet retour nemen.

€ 88,00
Details
€ 72,73 exclusief BTW

Mouwen voor Turtle Fluo/Navy

"Losse" mouwen in WINDTEX materiaal voor het roeien Deze " losse" mouwen, Windtex flouriserend geel en Thermolite navy, geeft niet alleen high visibilty op het water, maar houden uw armen warm. Deze Dibi Windtex/Thermolite mouw warmers zijn speciaal ontwikkeld als toevoeging op de Turtle high visibilty. Makkelijk uit en aan te doen door de klitteband verbinding op de borst.   WINDTEX is ademend en functioneel,weerbestendig materiaal:Trainen bij koele temperaturen vereist het juiste materiaal.De oplossing is WINDTEX.WINDTEX is een zeer functioneel membraan dat bescherming biedt tegen wind en lichte regen. Het membraan laat het lichaam ademen zonder dat het teveel afkoelt. Het aangenaam warme lichaamsklimaat blijft behouden en overtollige warmte wordt afgevoerd. WINDTEX is bovendien slijtvast, onderhoudsvriendelijk en het behoudt zijn vorm.       De zijkanten van de mouwen is gemaakt van Thermo Roubaix een fast-recovery super strech stof, luchtdoorlatend, thermoregulatie, sterk, zacht, comfortabel en gemakkelijk te onderhouden (30° wassen). Materiaal: 80% polyester en 20% elastan. Thermo Roubaix geeft warmte en comfort zonder gewicht, zelfs indien vochtig. Het is een lichtgewicht weefsel met hoge prestaties, gemaakt met ADVANSA ontwikkelde holle vezels gevuld met lucht voor een betere isolatie. Het droogt 20% sneller dan andere isolerende weefsels en 50% sneller dan katoen.      

€ 44,95
Details
€ 37,15 exclusief BTW

Muts Thinsulate, fluo geel

€ 12,95
Details
€ 10,70 exclusief BTW

Veiligheidshemd Fluo Holland met reflecterende afbiesing van € 24.95

Hoog fluoriserend oranje hemdje, waarvan de armsgaten zijn afgebiesd met reflecterend wit materiaal. Goedzichtbaar zijn op het water is hierdoor geen probeem meer. Rekbaar materiaal, zeer goed zichtbaar.

€ 15,00
Details
€ 12,40 exclusief BTW

Shirt korte mouw - Vision - fluo oranje

Met dit fluoriserend oranje korte mouwen T-shirt (unisex) bent u goed zichtbaar op het water. Gemaakt van een licht en zachtvoelend materiaal dat snel droogt. De shirts vallen ruim. Kies een opties voor bedrukking en meld onder je bestelling bij opmerkingen welke optie je graag wenst. De levertijd van deze shirts zijn ruim een week. Kan niet geruild of retourneerd worden.

€ 29,95
Details
€ 24,75 exclusief BTW