DDS

DDS

Roeipakje - Dames, DDS

€ 55,95
Details
€ 46,24 exclusief BTW

Roeipakje - Heren, DDS

€ 55,95
Details
€ 46,24 exclusief BTW

DDS shirt ,

€ 25,00
Details
€ 20,66 exclusief BTW

Shirt lange mouw - Supplex, DDS

€ 46,95
Details
€ 38,80 exclusief BTW

Broek kort, gevoerd zitvlak, zwart

Deze UNISEX zwarte  korte broek is zowel voor dames als heren, hoge pasvorm bij de taille,  waardoor men met inbuigen de rug beschermt. Korte zwarte broek met gevoerd zitvlak ( padded seat) Deze korte zwarte broek is gemaakt van een 'solid' zwarte Dualfit. DUAL FIT STRONG. Deze stof is geproduceerd door MITI, één van de toonaangevende Italiaanse producenten van technisch textiel. DUAL FIT STRONG biedt hogere elasticiteit en duurzaamheid. De bijzondere weving vermindert de contactpunten tussen de kleding en de huid. Dit genereert een micro-circulatie van de lucht, waardoor de onaangename gevoel van kleverige stof op vochtige huid voorkomen wordt; dat weer resulteerd in comfort. Deze technische stof  trekt het zweet weg van de huid waardoor de huid droog blijft aanvoelen. Het groter comfort helpt om tot betere prestaties te komen en geeft een verminderd gevoel van vermoeidheid. DUAL FIT STRONG is: • duurzaam • elastisch • Comfortabel, zelfs als het nat is

€ 39,50
Details
€ 32,64 exclusief BTW

Broek lang - Thermolite, DDS

€ 52,95
Details
€ 43,76 exclusief BTW

Broek lang - Dualfit, zwart met gevoerd zitvlak

Materiaal informatie vindt u hier

€ 56,95
Details
€ 47,07 exclusief BTW

Fuhlingen Turtle Fluo oranje , DDS

DDS Turtle Fuhlingen High visibility. De bestelling word exclusief voor u gedrukt. Helaas kunnen wij costum made artikelen niet retour nemen.

€ 92,50
Details
€ 76,45 exclusief BTW

Seniorenpak Dualfit Fluo oranje Dualfit gevoerd zitvlak , DDS

Fluo Oranje Senioren pak met gevoerd zitvlak  DDS  Dit product is bestld bij Dibi , op dit moment nog niet op voorraad en het zal daarom iets langer duren voor dat het geleverd kan worden.  Doet u alvast een bestelling dan zullen wij de bestelling leveren zodra het binnen is. 

€ 62,00
Details
€ 51,24 exclusief BTW

Muts Thinsulate, fluo geel

€ 12,95
Details
€ 10,70 exclusief BTW

Racerback Dames, DDS

Voor en achterzijden bedrukt met het logo van DDS.  De bestelling word exclusief voor u gedrukt. Helaas kunnen wij costum made artikelen niet retour nemen.

€ 20,00
Details
€ 16,53 exclusief BTW

Racerback Heren, DDS

DDS Racerback Heren in fluo oranje.  S, M, L, XL, XXL Voor en achterzijde bedrukking voor het logo, achter DDS.  De bestelling word exclusief voor u gedrukt. Helaas kunnen wij costum made artikelen niet retour nemen.

€ 20,00
Details
€ 16,53 exclusief BTW