Nieuw

Roeischoenen Against U3 grijs

Against roeischoenen worden in Italië gemaakt. De schoenen zijn van goede kwaliteit voor een lage prijs. De fabrikant heeft zelf op hoog niveau geroeid en weet wat belangrijk is voor roeiers. De schoenen passen op platen voor de rode Adidas schoenen of Nike schoenen. Ze zijn ook compatibel met het BAT Logic voetplaat systeem. Het is aan te raden (bij twijfel) een maat ruimer te bestellen.  Maten die niet op voorraad zijn, worden op korte termijn aangevuld.

€ 115,00
Details
€ 95,04 exclusief BTW

THE BIG PICTURE

In ‘The Big Picture’ geeft een nieuwe collectie van Merijn Soeters zijn roeifoto’s uit binnen- en buitenland volop de ruimte. Toproeiers en recreanten komen veelvuldig aan bod: van toertochten in de polder tot olympisch goud in Tokyo. Duik in de wereld van nationale atleten op trainingskampen en junioren die hun eigen mooiste prestatie leveren.   Alle foto’s in dit 272 pagina’s tellende boek worden breed uitgemeten in spreads zodat jij meegenomen wordt naar bijzondere roeiplekken. Topatleten worden tastbaar.   Dit coffee table book is groot: 30 bij 24 cm, opengeslagen 60 bij 24 cm. Het weegt ruim twee kilo! Achterin het boek staan de Nederlandse en Engelse bijschriften. Eerder gaf Merijn de boeken ‘Tien jaar langs het water’ en ‘De beker uit 1886’ uit: beide boeken zijn uitverkocht.

€ 40,00
Details
€ 36,70 exclusief BTW

Concept 2 Oar Rigging Tool

The Oar Rigging Tool bevat het volgende: T20 Torx Bit voor afstellen van: De greep klemschroef De lengtestelschroef van Suede scull grips 6 mm Inbus Bit voor afstellen van de lengtestelschroef van alle overige verstelbare grips. #2 Phillips Bit voor afstellen van: Oudere grip klem schroeven De lengte van oudere riemen 5/16" Hex Nut Dop voor afstellen van de klemband van de nieuwe kragen

€ 6,50
Details
€ 5,37 exclusief BTW

Pet/Cap roze, lichtgewicht, sneldrogend sport materiaal

Pet/Cap Fluo hard roze, verderlicht, sneldrogend sport materiaal Gemaakt van gerecycled PU materiaal. Kreukelvrije  sportstof. Sneldrogend.  Je kunt de maat stellen door de metalen clip strakker of losser te doen, aan de achterzijde van de pet.  WasinstructiesSpons alleen schoon. Niet bleken. Niet strijken. Niet chemisch reinigen. Niet in de droger.

€ 12,50
Details
€ 10,33 exclusief BTW

Pet/Cap Fluo Geel, lichtgewicht, sneldrogend sport materiaal

Pet/Cap Fluo Geel, verderlicht, sneldrogend sport materiaal Gemaakt van gerecycled PU materiaal. Kreukelvrije  sportstof. Sneldrogend.  Je kunt de maat stellen door de metalen clip strakker of losser te doen, aan de achterzijde van de pet.  WasinstructiesSpons alleen schoon. Niet bleken. Niet strijken. Niet chemisch reinigen. Niet in de droger.

€ 12,50
Details
€ 10,33 exclusief BTW

Safety First Roeipakje Fluo Roze

Safety roeipakje in fluo roze.  De bovenkant is van zacht fluo roze supplex, het broekje van zwart lycra. 

€ 35,00
Details
€ 28,93 exclusief BTW

Pogies - Scull, Rowing Blue

Pogies Scull Rowing  Deze Pogies beschermen uw handen tegen de kou. Ze zijn windbestendig en waterafstotend door het Windtex materiaal .

€ 21,50
Details
€ 17,77 exclusief BTW

The Crewstop, Paddle roeihandschoenen, paar

De Crewstop Paddel roeihandschoenen zijn van goede kwaliteit en hebben vele voordelen. Of je nu kajakt, kanovaart of staand peddelt, deze handschoenen houden je handen blistervrij. Zo functioneren ze als de ultieme bescherming tegen blaren en kapotte handen waardoor u niet langer met sporttape en andere lapmiddelen in de weer moet. Ook zorgen de silliconen onderdelen deze roeihandschoenen voor veel grip wanneer de handvatten van de riemen nat zijn. De Crewstops zijn gemaakt van licht materiaal. Deze handschoenen zijn niet geschikt voor gebruik in gigs of sloepen. Maten: Handomtrek meten met de vingers gespreid, (zie foto) en ook youtube filmpje: Zit je op de grens tussen twee maten en zijn je vingers of polsen dik, kies dan voor de grotere maat. https://www.youtube.com/watch?v=5cFpU3o-XZU

€ 48,50
Details
€ 40,08 exclusief BTW

Self Sealing Drybag voor smartphones 14x17 cm

Gooper Automatic Self Sealing Dry BIG Bag is een goede manier om uw kostbare zaken te beschermen tegen o.a. water, vuil, zand en sneeuw. b.v. mobiele telefoons, bankpasjes, afstand bedienbare autosleutels, geld, etc.  De Gooper Dry Bag werkt nl. met een dubbele magnetische sluiting welke zeker revolutionair genoemd mag worden, daar deze zich altijd zelf automatisch 100% sluit. Hoogte: 19.4 cm Breedte: 14.4 cm

€ 29,95
Details
€ 24,75 exclusief BTW

Neopreen beltbag, Royal Blu

€ 14,95
Details
€ 12,36 exclusief BTW