Roeibroek driekwart

Broek driekwart - Supplex, navy, witte lijn OP=OP

Driekwart broek van Di-bi gemaakt in het material supplex in de kleur navy met witte lijn aan de zijkant. Materiaal :  Meryl Fibre  Ultraviolet Protection Meryl Actisystem - een stof vervaardigd door Meryl Fibre, gebruikt bij de productie van sport- en fitnesskleding. Het unieke weefsel van de vezels vergemakkelijkt de verwijdering van het gegenereerde vocht van het huidoppervlak en versnelt het drogen van het materiaal - hierdoor blijft de huid zelfs bij intensieve fysieke inspanning droog. Meryl Actisystem is licht, zacht en scheurvast, wat zorgt voor maximaal gebruikscomfort. Hoogwaardige bescherming tegen UVA- en UVB-stralen. 

€ 37,50
Details
€ 30,99 exclusief BTW

Broek driekwart - Supplex, zwart , witte lijn, gevoerd zitvlak

Deze driekwartbroek heeft een gevoerd zitvalk en valt qua lengte net over de knie en heeft aan de zijkanten een witte bies. In de band zit een touwtje bevestigd om de broek strak aan te kunnen trekken in de taille. Gemaakt van supplex in de kleur zwart en qua lengte uitermate geschikt voor het voor- en najaar. Deze driekwart broek  is gemaakt van supplex materiaal speciaal ontwikkeld om in te sporten.Supplex transporteert transpiratievocht naar buiten zodat het lichaam tijdens een stevige training droog en warm blijft.  Voordelen van Supplex: voelt zacht aan zo ademend materiaal, minder last van transpiratie optimale bewegingsvrijheid en uitstekende pasvorm door gebruik van lycra vezel droogt snel blijvend goede pasvorm Supplex materialen gaan jarenlang mee (wassen zoals op het wasetiket staat aangegeven)

€ 47,95
Details
€ 39,63 exclusief BTW

Broek driekwart - Supplex, navy, gevoerd zitvlak

Driekwart Navy Supplex broek met gevoerdzitvlak Deze driekwartbroek valt qua lengte net over de knie. In de band zit een touwtje bevestigd om de broek strak aan te kunnen trekken in de taille. Gemaakt van supplex in de kleur navy en qua lengte uitermate geschikt voor het voor- en najaar.  Supplex materiaal is speciaal ontwikkeld om in te sporten. Supplex transporteert transpiratievocht naar buiten zodat het lichaam tijdens een stevige training droog en warm blijft.  Voordelen van Supplex: voelt zacht aan zo ademend materiaal, minder last van transpiratie optimale bewegingsvrijheid en uitstekende pasvorm door gebruik van lycra vezel droogt snel blijvend goede pasvorm Supplex materialen gaan jarenlang mee (wassen zoals op het wasetiket staat aangegeven)

€ 47,95
Details
€ 39,63 exclusief BTW