Nederlands English

De Stern

Shirt korte mouw, De Stern

Shirt met korte mouw De Stern Deze link voor De Stern blijft actief tot en met 23 december 2023,  hierna sluiten wij deze link. Bij een bestelling van minder dan 11 stuks kunnen wij geen bestelling plaatsen bij ons atelier Dibi en ontvangt u uw aankoop bedrag retour, boven 11 stuks gaat de bestelling gewoon door.   

€ 55,00
Details
€ 45,45 exclusief BTW

Turtle FLuo, De Stern

De Stern Turtle Fuhlingen High visibility. De bestelling word exclusief voor u gedrukt. Helaas kunnen wij costum made artikelen niet retour nemen.

€ 95,00
Details
€ 78,51 exclusief BTW

Broek kort, gevoerd zitvlak, korenblauw

Korte korenblauwe broek met gevoerd zitvlak ( padded seat) Deze UNISEX korte broek is zowel voor dames als heren, hoge pasvorm bij de taille,  waardoor men met inbuigen de rug beschermt.  Deze korte korenblauwe broek is gemaakt van Dualfit. DUAL FIT STRONG. Deze stof is geproduceerd door MITI, één van de toonaangevende Italiaanse producenten van technisch textiel. DUAL FIT STRONG biedt hogere elasticiteit en duurzaamheid. De bijzondere weving vermindert de contactpunten tussen de kleding en de huid. Dit genereert een micro-circulatie van de lucht, waardoor de onaangename gevoel van kleverige stof op vochtige huid voorkomen wordt; dat weer resulteerd in comfort. Deze technische stof  trekt het zweet weg van de huid waardoor de huid droog blijft aanvoelen. Het groter comfort helpt om tot betere prestaties te komen en geeft een verminderd gevoel van vermoeidheid. DUAL FIT STRONG is: • duurzaam • elastisch • Comfortabel, zelfs als het nat is

€ 42,50
Details
€ 35,12 exclusief BTW

Broek lang - Dualfit, Korenblauw

€ 56,50
Details
€ 46,69 exclusief BTW