Nederlands English

Dudok van Heel

Shirt korte mouw -Dudok van Heel - Supplex, navy/oranje

Dudok van Heel Dit korte mouwe shirt is gemaakt van een 'solid' navy Supplex. Op de borst bevindt zicht het logo van Dudok van Heel in wit borduursel. De raglan mouw heeft een oranje band in Supplex materiaal. Dit korte mouwen shirt is gemaakt van INVISTA Supplex ® , deze stof biedt het gevoel van katoen met de voordelen van geavanceerde glasvezel technologie. De natuurlijke textuur maken deze stof een goede keuze voor sportkleding. Kleding die gemaakt is van 100% katoen hebben de neiging om makkelijk te kreuken, krimpen en vaak vervaagd de kleur makkelijker. INVISTA wetenschappers wilden de voordelen van katoen gebruiken en de nadelen verwijderen. Zij deden dit door het ontwikkelen van Supplex®. Supplex combineert de traditionele aantrekkingskracht van katoen met de prestaties voordelen van de moderne fiber technologie. Supplex ® stoffen zijn ademend, behouden hun vorm, droogt sneller dan katoen en behouden hun kleur.

€ 47,50
Details
€ 39,26 exclusief BTW

Roeipak, Dudok van Heel

Dudok van Heel Roeipakje Het roeipakje voor Dudok van Heel is gemaakt van een 'solid' navy Dualfit broekje, de bovenkant is van Supplex.  Op de borst bevindt zicht het logo in wit borduursel. DUAL FIT STRONG. Deze stof is geproduceerd door MITI, één van de toonaangevende Italiaanse producenten van technisch textiel. DUAL FIT STRONG biedt hogere elasticiteit en duurzaamheid. De bijzondere weving vermindert de contactpunten tussen de kleding en de huid. Dit genereert een micro-circulatie van de lucht, waardoor de onaangename gevoel van kleverige stof op vochtige huid voorkomen wordt; dat weer resulteerd in comfort. Deze technische stof  trekt het zweet weg van de huid waardoor de huid droog blijft aanvoelen. Het groter comfort helpt om tot  betere prestaties te komen en geeft een verminderd gevoel van vermoeidheid. DUAL FIT STRONG is: • duurzaam • elastisch • Comfortabel, zelfs als het nat is Supplex ®  stof biedt het gevoel van katoen met de voordelen van geavanceerde glasvezel technologie. De natuurlijke textuur maken deze stof een goede keuze voor sportkleding. Kleding die gemaakt is van 100% katoen hebben de neiging om makkelijk te kreuken, krimpen en vaak vervaagd de kleur makkelijker. INVISTA wetenschappers wilden de voordelen van katoen gebruiken en de nadelen verwijderen. Zij deden dit door het ontwikkelen van Supplex®. Supplex combineert de traditionele aantrekkingskracht van katoen met de prestaties voordelen van de moderne fiber technologie. Supplex ® stoffen zijn ademend, behouden hun vorm, droogt sneller dan katoen en behouden hun kleur.

€ 65,00
Details
€ 53,72 exclusief BTW

Broek kort Dualfit - gevoerd zitvlak, navy/oranje

  Deze UNISEX navy korte broek is zowel voor dames als heren, hoge pasvorm bij de taille,  waardoor men met inbuigen de rug beschermt.  De broek is gemaakt van DUAL FIT STRONG, de banen aan de zijkanten zijn in oranje Supplex materiaal. De broek is voorzien van een 'padded seat '(gewatteerde zitting).Deze stof is geproduceerd door MITI, één van de toonaangevende Italiaanse producenten van technisch textiel. DUAL FIT STRONG biedt hogere elasticiteit en duurzaamheid. De bijzondere weving vermindert de contactpunten tussen de kleding en de huid. Dit genereert een micro-circulatie van de lucht, waardoor de onaangename gevoel van kleverige stof op vochtige huid voorkomen wordt; dat weer resulteerd in comfort. Deze technische stof  trekt het zweet weg van de huid waardoor de huid droog blijft aanvoelen. Het groter comfort helpt om tot  betere prestaties te komen en geeft een verminderd gevoel van vermoeidheid. DUAL FIT STRONG is: • duurzaam • elastisch • Comfortabel, zelfs als het nat is

€ 47,50
Details
€ 39,26 exclusief BTW

Shirt lange mouw -Dudok van Heel- Supplex, navy/oranje

Dudok van Heel Dit lange mouwe shirt is gemaakt van een 'solid' navy Supplex.  Op de borst bevindt zicht het logo van Dudok van Heel in wit borduursel. De raglan mouw heeft een oranje band in Supplex materiaal. Het shirt is gemaakt van INVISTA Supplex ® , deze stof biedt het gevoel van katoen met de voordelen van geavanceerde glasvezel technologie. De natuurlijke textuur maken deze stof een goede keuze voor sportkleding. Kleding die gemaakt is van 100% katoen hebben de neiging om makkelijk te kreuken, krimpen en vaak vervaagd de kleur makkelijker. INVISTA wetenschappers wilden de voordelen van katoen gebruiken en de nadelen verwijderen. Zij deden dit door het ontwikkelen van Supplex®. Supplex combineert de traditionele aantrekkingskracht van katoen met de prestaties voordelen van de moderne fiber technologie. Supplex ® stoffen zijn ademend, behouden hun vorm, droogt sneller dan katoen en behouden hun kleur.

€ 54,50
Details
€ 45,04 exclusief BTW

Broek lang Thermolite, navy/oranje

Materiaal informatie vindt u hier  

€ 61,50
Details
€ 50,83 exclusief BTW

Roei-jack, Dudok van Heel

Dudok van Heel Roei- jack Microfiber met RESPIRA® membranen. RESPIRA® betekend letterlijk ADEM. Dit materiaal is  licht in gewicht, volledig waterafstotend en is makkelijk in het onderhoud. Microfiber is verkrijgbaar in twee uitvoeringen: suède ( manopesca ) of glanzend (ijs) . De microfiber stof is van nature waterafstotend. RESPIRA® is ontwikkeld door de R&D afdeling van Resinaturaveneta , een van de toonaangevende Italiaanse fabrikant van waterdichte , ademende membranen . De membranen worden op grote schaal gebruikt in technische kleding , zoals fietsen, skiën en schaatsen. En nu ook door Di - Bi  toegepast in technische kledingstukken voor roeien. De water - en winddicht membraan RESPIRA® is een 3de generatie ademende stof . Dankzij de ITS gepatenteerde samenstelling, absorbeert  deze vocht uit de huid, waardoor het makkelijk verdampt . Dit creëert een comfortabel microklimaat tussen de huid en de kleding , die altijd droog en in lijn is met de lichaamstemperatuur . RESPIRA®is :• duurzaam• lichtgewicht• ademend• elastisch• 100 % water –proof     Andere toepassingen voor RESPIRA® :Microfiber in combinatie met RESPIRA® membranen kunnen worden gebruikt voor jassen en turtles. Let op de naden zijn niet gesealed  en zijpanden zijn van andere materiaal en hierdoor is het geen regenjas, maar een jas die beschermt tegen de elementen.  

€ 119,00
Details
€ 98,35 exclusief BTW

Hoodie, Dudok van Heel

Dudok Hoodie  De bestelling word exclusief voor u gedrukt. Helaas kunnen wij costum made artikelen niet retour nemen. Levertijd ongeveer 1,5 week.

€ 45,00
Details
€ 37,19 exclusief BTW

Softshell , Dudok van Heel, Heren

De Dudok  softshell jas is navy en heeft zowel voor als achter een oranje op druk met het logo van Dudok van  Heel. De weving op de rug is Softshell XPT waterdicht en ademend, het materiaal heeft een  natuurlijke stretch voor behendigheid en een 3-laags membraan voor echt ademend vermogen. De waterdichte en winddichte afwerking bereidt je voor op slecht weer.  Binnenkant een ritsbeschermer. 2  zakkenmet rits en 1 borstzak met rits. Verstelbare shockcord zoom. De bestelling word exclusief voor u gedrukt. Helaas kunnen wij costum made artikelen niet retour nemen. Levertijd ongeveer 1,5 week.

€ 55,00
Details
€ 45,45 exclusief BTW

Softshell , Dudok van Heel, Dames

De Dudok  softshell jas is navy en heeft zowel voor als achter een oranje op druk met het logo van Dudok van  Heel. De weving op de rug is Softshell XPT waterdicht en ademend, het materiaal heeft een  natuurlijke stretch voor behendigheid en een 3-laags membraan voor echt ademend vermogen. De waterdichte en winddichte afwerking bereidt je voor op slecht weer.  Binnenkant een ritsbeschermer. 2  zakkenmet rits en 1 borstzak met rits. Verstelbare shockcord zoom. De bestelling word exclusief voor u gedrukt. Helaas kunnen wij costum made artikelen niet retour nemen. Levertijd ongeveer 1,5 week.

€ 55,00
Details
€ 45,45 exclusief BTW