Nederlands English

Viking

Viking Veilig Korte mouwen shirt ronde hals Fluo Geel

Viking Veilig Korte mouwen shirt met ronde hals  in Fluo Geel Fluo gele,  mooie dunne, zachte kwaliteit Ravenna stof met een gesublimeerd Viking logo in het zwart. Goed zichtbare kleding op het water wordt steeds belangrijker!  Draag het shirt onder je pakje of juist er over heen.  Als je maar goed zichtbaar bent!  Viking Veilig

€ 37,50
Details
€ 30,99 exclusief BTW

Viking Veilig Korte mouwen shirt V- hals Fluo Geel

Viking Veilig Korte mouwen shirt met V hals  in Fluo Geel Fluo gele,  mooie dunne, zachte kwaliteit Ravenna stof met een gesublimeerd Viking logo in het zwart. Goed zichtbare kleding op het water wordt steeds belangrijker!  Draag het shirt onder je pakje of juist er over heen.  Als je maar goed zichtbaar bent!  Viking Veilig

€ 37,50
Details
€ 30,99 exclusief BTW

Roeipakje -Dames, Viking

Het  Dames Viking roeipak is gemaakt van een zachte solid geverfde supplex , dit materiaal is speciaal ontwikkeld om in te sporten.  Supplex transporteert transpiratievocht naar buiten zodat het lichaam tijdens een stevige training droog en warm blijft.  Voordelen van Supplex: voelt zacht aan ademend materiaal, minder last van transpiratie optimale bewegingsvrijheid en uitstekende pasvorm door gebruik van lycra vezel droogt snel blijvend goede pasvorm Supplex materialen gaan jarenlang mee (wassen zoals op het wasetiket staat aangegeven)

€ 67,50
Details
€ 55,79 exclusief BTW

Korte mouw Jeugd shirt - Viking

Dit unisex Vikingshirt  is gemaakt van Rib Tex Mesh speciaal ontwikkeld om in te sporten.  Rib Tex Mesh is een dunne stof  met keine gaatje, deze transporteert het transpiratievocht naar buiten zodat het lichaam tijdens een stevige training droog en warm blijft. 

€ 39,50
Details
€ 32,64 exclusief BTW

Korte mouw shirt met rits - Viking

Dit unisex Vikingshirt  is gemaakt van supplex materiaal speciaal ontwikkeld om in te sporten.  Supplex transporteert transpiratievocht naar buiten zodat het lichaam tijdens een stevige training droog en warm blijft.  Voordelen van Supplex: voelt zacht aan ademend materiaal, minder last van transpiratie optimale bewegingsvrijheid en uitstekende pasvorm door gebruik van lycra vezel droogt snel blijvend goede pasvorm Supplex materialen gaan jarenlang mee (wassen zoals op het wasetiket staat aangegeven)

€ 59,50
Details
€ 49,17 exclusief BTW

Lange mouw shirt met rits - Viking

Dit unisex Vikingshirt met lange mouwen is gemaakt en ontwikkeld om in te sporten.  Supplex transporteert transpiratievocht naar buiten zodat het lichaam tijdens een stevige training droog en warm blijft.  De opdruk is gedaan d.m.v. sublimatie en zal hierdoor tijdens en het wassen mooie blijven omdat het door hitte in de stof is geperst.  Voordelen van Supplex: voelt zacht aan ademend materiaal, minder last van transpiratie optimale bewegingsvrijheid en uitstekende pasvorm door gebruik van lycra vezel droogt snel blijvend goede pasvorm Supplex materialen gaan jarenlang mee (wassen zoals op het wasetiket staat aangegeven)

€ 62,50
Details
€ 51,65 exclusief BTW

Roeipakje - Unisex, Viking

Het Viking roeipak is gemaakt van een zachte solid geverfde supplex , dit materiaal is speciaal ontwikkeld om in te sporten.  Supplex transporteert transpiratievocht naar buiten zodat het lichaam tijdens een stevige training droog en warm blijft.  Voordelen van Supplex: voelt zacht aan ademend materiaal, minder last van transpiratie optimale bewegingsvrijheid en uitstekende pasvorm door gebruik van lycra vezel droogt snel blijvend goede pasvorm Supplex materialen gaan jarenlang mee (wassen zoals op het wasetiket staat aangegeven)

€ 67,50
Details
€ 55,79 exclusief BTW

Shirt lange mouw - Thermolite - Fluo Geel

Gemaakt van Thermo Roubaix oftewel: Thermolight. Thermolight is warm en heeft een zachte voering.Deze fast-recovery super strech stof is luchtdoorlatend, thermoregulatie, sterk, zacht, comfortabel en gemakkelijk te onderhouden ( 30° wassen). Thermo Roubaix geeft warmte en comfort zonder gewicht, zelfs indien vochtig. Het is een lichtgewicht weefsel met hoge prestaties, gemaakt met ADVANSA ontwikkelde holle vezels gevuld met lucht voor een betere isolatie. Het droogt 20% sneller dan andere isolerende weefsels en 50% sneller dan katoen. Materiaal: 80% polyester en 20% elastan.

€ 54,95
Details
€ 45,41 exclusief BTW

Gilet Zeus, fluo geel

Dit Gilet speciaal gemaakt voor het roeien houdt uw lichaam warm en droog. - Wind- en waterdicht. - Sluit glad om het lichaam. - Verhoogd de zichtbaarheid op het water. - Ook zeer geschikt voor de jeugd. Zij-inzetten van luchtig en rekbaar materiaal met aan iedere kant een zakje. OP=OP

€ 49,50
Details
€ 40,91 exclusief BTW

Turtle - Viking

Viking Turtle Fuhlingen Rood De bestelling word exclusief voor u gedrukt. Helaas kunnen wij costum made artikelen niet retour nemen.  

€ 95,00
Details
€ 78,51 exclusief BTW

Softshell Dames - Viking

Viking Softshell Jas in Rood De bestelling word exclusief voor u gedrukt. Helaas kunnen wij costum made artikelen niet retour nemen.  

€ 67,50
Details
€ 55,79 exclusief BTW

Softshell Heren - Viking

Viking Softshell Jas in Rood De bestelling word exclusief voor u gedrukt. Helaas kunnen wij costum made artikelen niet retour nemen.  

€ 67,50
Details
€ 55,79 exclusief BTW