Nederlands English

Elektronica

Electronica

Roeigoed levert alle electronica voor roeiers in de boot en coaches aan de wal. Met o.a. de producten van Nielsen-Kellerman, Polar hartslagmeting en een aantal beproefde megafoons.
Coaches

Als coach breng je je roeiers naar een topprestatie. Of je je op het water begeeft of langs de kant, jij geeft richting aan iedere haal van het team of de roeier. De Nielsen-Kellerman LiNK app en de Interval 2000 helpen je daarbij.

Stuur

Als stuur motiveer je de roeiers en houd je ze gefocust, terwijl de roeiers zichzelf pushen tot een topprestatie. Jij moet de roeiers naar de overwinning brengen; jij bent de ogen, oren en stem van de ploeg. De CoxBox en CoxBox Mini helpen je daarbij.

Roeiers

Met iedere haal laat je niet alleen de boot door het water glijden, maar push je jezelf tot het uiterste. Met de producten van Nielsen-Kellerman houd je jouw progressie tot in de details bij. 

Kamprechters
Jouw doel: de wedstrijd soepel en eerlijk laten verlopen, waarbij de veiligheid van alle betrokkenen wordt gewaarborgd. De hulpmiddelen om dit te managen zijn de Interval 2000 en megafoon van Nielsen-Kellerman of Uni-Pex.