Verzendinformatie

Geen verzendkosten vanaf € 150,00!

Bij bestellingen vanaf € 150,00 rekenen wij geen verzendkosten (riemen uitgezonderd). Voor bestellingen onder de € 150,00 wordt € 4,95 in rekening gebracht.

Verzending riemen

Verzending van riemen is door de afmetingen niet altijd mogelijk. Neem contact met ons op over de mogelijkheden. De prijs van riemen is af Amsterdam, dus exclusief verzendkosten.

Verzending overig

De bestelling zal binnen drie werkdagen (mits voorradig) met  PostNL verzonden worden. Je ontvangt een e-mail zodra de bestelling is verzonden inclusief track en trace-code zodat u de bestelling online kunt volgen (dit geldt niet voor PostNL brievenbuspost). De bestelling wordt op werkdagen bezorgd. N.B. Indien aflevering op uw adres niet lukt kan het zijn dat het pakket bij de buren wordt afgeleverd.

Herroeping
Indien u een product om welke reden dan ook niet wenst af te nemen, heeft u het recht  binnen 14 dagen na aflevering de overeenkomst te ontbinden en het product  aan Roeigoed te retourneren. Retourzendingen worden in dit geval slechts geaccepteerd indien het product niet gebruikt is. Door Roeigoed terzake eventueel reeds ontvangen betaling inclusief verzendkosten wordt binnen 14 dagen na retour ontvangst terugbetaald. De rechtstreekse kosten van terugzending komen voor uw rekening. Wij raden u aan het product bij retournering te verzekeren.


Retourneren en annulering bij speciaal, naar wens van klant gefabriceerde producten:
Producten zoals kleding, riemen en boten die speciaal op bestelling van de klant zijn gefabriceerd zijn uitgesloten van de standaard retourvoorwaarden. Een bestelling van deze producten is onherroepelijk op het moment dat de fabrikant is begonnen aan de productie van de bestelde artikelen.