Nederlands English
Verzendinformatie

Geen verzendkosten vanaf € 125,00!

Bij bestellingen vanaf € 125,00 rekenen wij binnen Nederland geen verzendkosten (riemen uitgezonderd). Voor bestellingen onder de € 125,00 wordt binnen Nederland € 6,95 in rekening gebracht. Verzendkosten voor bestemmingen buiten Nederland worden aangegeven bij het afrekenen.

Verzending riemen

Verzending van riemen is door de afmetingen niet altijd mogelijk. Neem contact met ons op over de mogelijkheden. De prijs van riemen is af Amsterdam, dus exclusief verzendkosten.

Verzending overig

De bestelling zal binnen drie werkdagen (mits voorradig) verzonden worden. U ontvangt een e-mail zodra de bestelling is verzonden inclusief track en trace-code zodat u de bestelling online kunt volgen.  N.B. Indien aflevering op uw adres niet lukt kan het zijn dat het pakket bij de buren wordt afgeleverd.

Retourneren / Herroeping
Indien u een product om welke reden dan ook niet wenst af te nemen, heeft u het recht binnen 14 werkdagen na aflevering de overeenkomst te ontbinden door het product aan Roeigoed te retourneren, of ons het ingevulde herroepingsformulier op te sturen en het product binnen 14 dagen hierna. Retourzendingen worden in dit geval slechts geaccepteerd indien het product niet gebruikt is en de originele verpakking van het product onbeschadigd is. Door Roeigoed terzake eventueel reeds ontvangen betaling inclusief verzendkosten wordt uiterlijk binnen 14 dagen na de ontvangst van het product terugbetaald. De rechtstreekse kosten van terugzending komen voor uw rekening. Wij raden u aan het product bij retournering te verzekeren.


Retourneren en annulering bij speciaal, naar wens van klant gefabriceerde producten:
Producten zoals kleding, riemen en boten die speciaal op bestelling van de klant zijn gefabriceerd zijn uitgesloten van de standaard retourvoorwaarden. Een bestelling van deze producten is onherroepelijk op het moment dat de fabrikant is begonnen aan de productie van de bestelde artikelen.