Veiligheidskleding

Veiligheidskleding

Safety First Roeipakje Fluo Roze

Safety roeipakje in fluo roze.  Bovenkant van zacht fluo roze supplex , broekje van zwart lycra. 

€ 35,00
Details
€ 28,93 exclusief BTW

Safety First Roeipakje Fluo Geel

Safety roeipakje in fluo geel.  Bovenkant van zacht fluo roze supplex , broekje van zwart lycra. 

€ 35,00
Details
€ 28,93 exclusief BTW

Safety First Roeipakje Fluo Oranje

Safety roeipakje in fluo oranje.  Bovenkant van zacht fluo oranje supplex , broekje van zwart lycra. 

€ 35,00
Details
€ 28,93 exclusief BTW

Roeipakje Fluo met gevoerd zitvlak

Deze FLUO DUALFIT roeipak is zowel voor dames als heren. In het broekje in de kleur navy zit een gevoerd zitvlak ( padded seat). Doordat het materiaal minder meerekt adviseren wij een maat ruimer te bestellen dan wat u normaliter draagt. DUAL FIT STRONG. Deze stof is geproduceerd door MITI, één van de toonaangevende Italiaanse producenten van technisch textiel. DUAL FIT STRONG biedt hogere elasticiteit en duurzaamheid. De bijzondere weving vermindert de contactpunten tussen de kleding en de huid. Dit genereert een micro-circulatie van de lucht, waardoor de onaangename gevoel van kleverige stof op vochtige huid voorkomen wordt; dat weer resulteerd in comfort. Deze technische stof  trekt het zweet weg van de huid waardoor de huid droog blijft aanvoelen. Het groter comfort helpt om tot betere prestaties te komen en geeft een verminderd gevoel van vermoeidheid. DUAL FIT STRONG is: • duurzaam • elastisch • Comfortabel, zelfs als het nat is

€ 62,00
Details
€ 51,24 exclusief BTW

Turtle Fluo SLO geel - WINDTEX/ DUAL OP=OP

OP=OP  Roei turtle Slo is gemaakt van  Fluo Branchia .

€ 59,50
Details
€ 49,17 exclusief BTW

Turtle Fluo SLO oranje - WINDTEX/ DUAL OP=OP

OP=OP  Roei turtle Slo is gemaakt van  Fluo Branchia .

€ 59,50
Details
€ 49,17 exclusief BTW

Turtle high visibility - Windtex

Deze turtle, flouriserend geel met navy, geeft high visibilty op het water. De voor en achter-kant van deze turtle is gemaakt van Windtex. WINDTEX is ademend en functioneel,weerbestendig materiaal:Trainen bij koele temperaturen vereist het juiste materiaal.De oplossing is WINDTEX.WINDTEX is een zeer functioneel membraan dat bescherming biedt tegen wind en lichte regen. Het membraan laat het lichaam ademen zonder dat het teveel afkoelt. Het aangenaam warme lichaamsklimaat blijft behouden en overtollige warmte wordt afgevoerd. WINDTEX is bovendien slijtvast, onderhoudsvriendelijk en het behoudt zijn vorm.       De zijkanten van de turtle is gemaakt van Thermo Roubaix een fast-recovery super strech stof, luchtdoorlatend, thermoregulatie, sterk, zacht, comfortabel en gemakkelijk te onderhouden (30° wassen). Materiaal: 80% polyester en 20% elastan. Thermo Roubaix geeft warmte en comfort zonder gewicht, zelfs indien vochtig. Het is een lichtgewicht weefsel met hoge prestaties, gemaakt met ADVANSA ontwikkelde holle vezels gevuld met lucht voor een betere isolatie. Het droogt 20% sneller dan andere isolerende weefsels en 50% sneller dan katoen.

€ 85,00
Details
€ 70,25 exclusief BTW

Turtle Fühlingen, Fluo Oranje

JUST ARRIVED!!! Turtle Fluo oranje met zwarte zijkanten en reflectieve witte biesen. Wind en waterafstotend. Helaas de kleur fluo oranje komt op de foto niet zo goed uit.

€ 85,00
Details
€ 70,25 exclusief BTW

Pet/Cap Fluo Geel

€ 12,95
Details
€ 10,70 exclusief BTW

Pet/Cap Fluo Oranje

€ 12,95
Details
€ 10,70 exclusief BTW

Pet/Cap roze, lichtgewicht, sneldrogend sport materiaal

Pet/Cap Fluo hard roze, verderlicht, sneldrogend sport materiaal Gemaakt van gerecycled PU materiaal. Kreukelvrije  sportstof. Sneldrogend.  Je kunt de maat stellen door de metalen clip strakker of losser te doen, aan de achterzijde van de pet.  WasinstructiesSpons alleen schoon. Niet bleken. Niet strijken. Niet chemisch reinigen. Niet in de droger.

€ 12,95
Details
€ 10,70 exclusief BTW

Pet/Cap Fluo Geel, lichtgewicht, sneldrogend sport materiaal

Pet/Cap Fluo Geel, verderlicht, sneldrogend sport materiaal Gemaakt van gerecycled PU materiaal. Kreukelvrije  sportstof. Sneldrogend.  Je kunt de maat stellen door de metalen clip strakker of losser te doen, aan de achterzijde van de pet.  WasinstructiesSpons alleen schoon. Niet bleken. Niet strijken. Niet chemisch reinigen. Niet in de droger.

€ 12,95
Details
€ 10,70 exclusief BTW