Nederlands English

Het Spaarne

Het Spaarne

Shirt korte mouw - Supplex, Het Spaarne

€ 39,95
Details
€ 33,02 exclusief BTW

Roeipakje Heren, Het Spaarne

€ 67,50
Details
€ 55,79 exclusief BTW

Roeipakje Dames, Het Spaarne

€ 67,50
Details
€ 55,79 exclusief BTW

Turtle - Gifu, Het Spaarne

€ 88,00
Details
€ 72,73 exclusief BTW

Broek kort, gevoerd zitvlak, zwart

Deze UNISEX zwarte  korte broek is zowel voor dames als heren, hoge pasvorm bij de taille,  waardoor men met inbuigen de rug beschermt. Korte zwarte broek met gevoerd zitvlak ( padded seat) Deze korte zwarte broek is gemaakt van een 'solid' zwarte Dualfit. DUAL FIT STRONG. Deze stof is geproduceerd door MITI, één van de toonaangevende Italiaanse producenten van technisch textiel. DUAL FIT STRONG biedt hogere elasticiteit en duurzaamheid. De bijzondere weving vermindert de contactpunten tussen de kleding en de huid. Dit genereert een micro-circulatie van de lucht, waardoor de onaangename gevoel van kleverige stof op vochtige huid voorkomen wordt; dat weer resulteerd in comfort. Deze technische stof  trekt het zweet weg van de huid waardoor de huid droog blijft aanvoelen. Het groter comfort helpt om tot betere prestaties te komen en geeft een verminderd gevoel van vermoeidheid. DUAL FIT STRONG is: • duurzaam • elastisch • Comfortabel, zelfs als het nat is

€ 42,50
Details
€ 35,12 exclusief BTW

Broek kort Zwart, Meril, met gevoerd zitvlak, silicone

Zwarte korte broek met gevoerd zitvlak en broekspijpen afgebiest met een silicone rand.  Let op,  silicone is stroef en kan wanneer op ongeschoren benen schuurplekken veroorzaken. Ook wanneer men de korte broek over een lange broek draagt, kan de vezels van het andere kleding stuk mogelijk beschadigen. Meril  materiaal eigenschappen: 

€ 42,50
Details
€ 35,12 exclusief BTW

Broek driekwart - Supplex, zwart , witte lijn, gevoerd zitvlak

Deze driekwartbroek heeft een gevoerd zitvalk en valt qua lengte net over de knie en heeft aan de zijkanten een witte bies. In de band zit een touwtje bevestigd om de broek strak aan te kunnen trekken in de taille. Gemaakt van supplex in de kleur zwart en qua lengte uitermate geschikt voor het voor- en najaar. Deze driekwart broek  is gemaakt van supplex materiaal speciaal ontwikkeld om in te sporten.Supplex transporteert transpiratievocht naar buiten zodat het lichaam tijdens een stevige training droog en warm blijft.  Voordelen van Supplex: voelt zacht aan zo ademend materiaal, minder last van transpiratie optimale bewegingsvrijheid en uitstekende pasvorm door gebruik van lycra vezel droogt snel blijvend goede pasvorm Supplex materialen gaan jarenlang mee (wassen zoals op het wasetiket staat aangegeven)

€ 54,50
Details
€ 45,04 exclusief BTW

Broek lang - Thermolite, zwart

Materiaal informatie vindt u hier

€ 58,50
Details
€ 48,35 exclusief BTW

Broek lang - Dualfit, zwart

  Materiaal informatie vindt u hier

€ 56,50
Details
€ 46,69 exclusief BTW

Broek lang - Dualfit, zwart met gevoerd zitvlak

Materiaal informatie vindt u hier

€ 59,50
Details
€ 49,17 exclusief BTW

Shirt lange mouw supplex met rits, Spaarne

€ 59,95
Details
€ 49,55 exclusief BTW

Sweater - Dames, Het Spaarne

€ 59,95
Details
€ 49,55 exclusief BTW