Nederlands English

Broek lang Dualfit

Roeibroek lang Dualfit (met en zonder gevoerd zitvlak)

Duurzaam, comfortable om alle seizonenen in te sporten.

DUAL FIT STRONG. Deze stof is geproduceerd door MITI, één van de toonaangevende Italiaanse producenten van technisch textiel. De bijzondere weving vermindert de contactpunten tussen de kleding en de huid. Dit genereert een micro-circulatie van de lucht, waardoor de onaangename gevoel van kleverige stof op vochtige huid voorkomen wordt; dat weer resulteerd in comfort. Deze technische stof  trekt het zweet weg van de huid waardoor de huid droog blijft aanvoelen. Het groter comfort helpt om tot betere prestaties te komen en geeft een verminderd gevoel van vermoeidheid.

DUAL FIT STRONG is:

duurzaam elastisch Comfortabel, zelfs als het nat is

Dualfit laat waterdruppels vrijwel niet door en is daardoor zeer comfortabel bij regen of een overslaande golf.

Broek lang - Dualfit, zwart

  Materiaal informatie vindt u hier

€ 56,50
Details
€ 46,69 exclusief BTW

Broek lang - Dualfit, navy

Materiaal informatie vindt u hier

€ 56,50
Details
€ 46,69 exclusief BTW

Broek lang - Dualfit, Korenblauw

€ 56,50
Details
€ 46,69 exclusief BTW

Broek lang - Dualfit, zwart met gevoerd zitvlak

Materiaal informatie vindt u hier

€ 59,50
Details
€ 49,17 exclusief BTW

Broek lang - Dualfit, navy met gevoerd zitvlak

€ 59,50
Details
€ 49,17 exclusief BTW

Broek lang - Dualfit, zwart met witte band aan de zijkant

Roeibroek lang Dualfit met brede witte band Duurzaam, comfortable om alle seizonenen in te sporten. DUAL FIT STRONG. Deze stof is geproduceerd door MITI, één van de toonaangevende Italiaanse producenten van technisch textiel. De bijzondere weving vermindert de contactpunten tussen de kleding en de huid. Dit genereert een micro-circulatie van de lucht, waardoor de onaangename gevoel van kleverige stof op vochtige huid voorkomen wordt; dat weer resulteerd in comfort. Deze technische stof  trekt het zweet weg van de huid waardoor de huid droog blijft aanvoelen. Het groter comfort helpt om tot betere prestaties te komen en geeft een verminderd gevoel van vermoeidheid. DUAL FIT STRONG is: • duurzaam • elastisch • Comfortabel, zelfs als het nat is Dualfit laat waterdruppels vrijwel niet door en is daardoor zeer comfortabel bij regen of een overslaande golf.

€ 59,50
Details
€ 49,17 exclusief BTW

Broek lang - Dualfit, navy met witte band aan de zijkant

Roeibroek lang Dualfit met brede witte band Duurzaam, comfortable om alle seizonenen in te sporten. DUAL FIT STRONG. Deze stof is geproduceerd door MITI, één van de toonaangevende Italiaanse producenten van technisch textiel. De bijzondere weving vermindert de contactpunten tussen de kleding en de huid. Dit genereert een micro-circulatie van de lucht, waardoor de onaangename gevoel van kleverige stof op vochtige huid voorkomen wordt; dat weer resulteerd in comfort. Deze technische stof  trekt het zweet weg van de huid waardoor de huid droog blijft aanvoelen. Het groter comfort helpt om tot betere prestaties te komen en geeft een verminderd gevoel van vermoeidheid. DUAL FIT STRONG is: • duurzaam • elastisch • Comfortabel, zelfs als het nat is Dualfit laat waterdruppels vrijwel niet door en is daardoor zeer comfortabel bij regen of een overslaande golf.

€ 59,50
Details
€ 49,17 exclusief BTW

Broek lang - Dualfit, navy met gevoerd zitvlak, ROW

OP=OP

€ 59,50
Details
€ 49,17 exclusief BTW

Broek lang - Dualfit, zwart/witte bies OP=OP

Lange zwarte broek van Dualfit met witte bies Deze lange broek is gemaakt van Dualfit. DUAL FIT STRONG. Deze stof is geproduceerd door MITI, één van de toonaangevende Italiaanse producenten van technisch textiel. DUAL FIT STRONG biedt hogere elasticiteit en duurzaamheid. De bijzondere weving vermindert de contactpunten tussen de kleding en de huid. Dit genereert een micro-circulatie van de lucht, waardoor de onaangename gevoel van kleverige stof op vochtige huid voorkomen wordt; dat weer resulteerd in comfort. Deze technische stof  trekt het zweet weg van de huid waardoor de huid droog blijft aanvoelen. Het groter comfort helpt om tot betere prestaties te komen en geeft een verminderd gevoel van vermoeidheid. DUAL FIT STRONG is: • duurzaam • elastisch • Comfortabel, zelfs als het nat is

€ 55,95
Details
€ 46,24 exclusief BTW