Nederlands English

Isala

Isala, Roeipakje unisex, gevoerd zitvlak , zwart/wit

Isala Roeipakje Unisex, op de borst gesublimeerd het logo van Isala.  Het broekje is gemaakt van Dualfit, de top van supplex.  De bestelling wordt exclusief voor u gedrukt. Helaas kunnen wij costum made artikelen niet retour nemen.

€ 62,00
Details
€ 51,24 exclusief BTW

Isala, Shirt korte mouw met rits, geschikt voor Sublimatie

Isala korte mouw met rits  met  logo (sublimatie) op de borst. De bestelling wordt exclusief voor u gedrukt. Helaas kunnen wij costum made artikelen niet retour nemen.

€ 50,95
Details
€ 42,11 exclusief BTW

Broek kort, gevoerd zitvlak, zwart

Deze UNISEX zwarte  korte broek is zowel voor dames als heren, hoge pasvorm bij de taille,  waardoor men met inbuigen de rug beschermt. Korte zwarte broek met gevoerd zitvlak ( padded seat) Deze korte zwarte broek is gemaakt van een 'solid' zwarte Dualfit. DUAL FIT STRONG. Deze stof is geproduceerd door MITI, één van de toonaangevende Italiaanse producenten van technisch textiel. DUAL FIT STRONG biedt hogere elasticiteit en duurzaamheid. De bijzondere weving vermindert de contactpunten tussen de kleding en de huid. Dit genereert een micro-circulatie van de lucht, waardoor de onaangename gevoel van kleverige stof op vochtige huid voorkomen wordt; dat weer resulteerd in comfort. Deze technische stof  trekt het zweet weg van de huid waardoor de huid droog blijft aanvoelen. Het groter comfort helpt om tot betere prestaties te komen en geeft een verminderd gevoel van vermoeidheid. DUAL FIT STRONG is: • duurzaam • elastisch • Comfortabel, zelfs als het nat is

€ 42,50
Details
€ 35,12 exclusief BTW

Broek lang - Harditex, zwart

Materiaal informatie vindt u hier

€ 54,50
Details
€ 45,04 exclusief BTW

Broek lang - Dualfit, zwart met gevoerd zitvlak

Materiaal informatie vindt u hier

€ 59,50
Details
€ 49,17 exclusief BTW

Isala, Hemd Dames, Fluo geel, racerback

Isala hemd racerback voor dames, op de borst en rug het logo van Isala.  De bestelling wordt exclusief voor u gedrukt. Helaas kunnen wij costum made artikelen niet retour nemen.

€ 22,50
Details
€ 18,60 exclusief BTW

Isala , Hemd , Fluo geel, racerback Heren

Isala Hemd voor heren, op de borst en rug het logo van Isala.  De bestelling wordt exclusief voor u gedrukt. Helaas kunnen wij costum made artikelen niet retour nemen.

€ 22,50
Details
€ 18,60 exclusief BTW

Isala T-shirt Dames , Fluo geel, UPF 40 +

Isala shirt voor dames, op de borst en rug het logo van Isala.  De bestelling wordt exclusief voor u gedrukt. Helaas kunnen wij custom made artikelen niet retour nemen.

€ 25,00
Details
€ 20,66 exclusief BTW

IsalaT-shirt , Fluo geel, UPF 40 +,

Isala fluo geel shirt sneldrogend met een opdruk van Isala voor en achterzijden. De bestelling wordt exclusief voor u gedrukt. Helaas kunnen wij costum made artikelen niet retour nemen.

€ 25,00
Details
€ 20,66 exclusief BTW

Isala, Turtle high visibility - Windtex geel

De bestelling wordt exclusief voor u gedrukt. Helaas kunnen wij costum made artikelen niet retour nemen. Deze turtle, flouriserend geel met navy, geeft high visibilty op het water. De voor en achter-kant van deze turtle is gemaakt van Windtex. WINDTEX is ademend en functioneel,weerbestendig materiaal:Trainen bij koele temperaturen vereist het juiste materiaal.De oplossing is WINDTEX.WINDTEX is een zeer functioneel membraan dat bescherming biedt tegen wind en lichte regen. Het membraan laat het lichaam ademen zonder dat het teveel afkoelt. Het aangenaam warme lichaamsklimaat blijft behouden en overtollige warmte wordt afgevoerd. WINDTEX is bovendien slijtvast, onderhoudsvriendelijk en het behoudt zijn vorm.       De zijkanten van de turtle is gemaakt van Thermo Roubaix een fast-recovery super strech stof, luchtdoorlatend, thermoregulatie, sterk, zacht, comfortabel en gemakkelijk te onderhouden (30° wassen). Materiaal: 80% polyester en 20% elastan. Thermo Roubaix geeft warmte en comfort zonder gewicht, zelfs indien vochtig. Het is een lichtgewicht weefsel met hoge prestaties, gemaakt met ADVANSA ontwikkelde holle vezels gevuld met lucht voor een betere isolatie. Het droogt 20% sneller dan andere isolerende weefsels en 50% sneller dan katoen.

€ 95,00
Details
€ 78,51 exclusief BTW

Isala, Fluo geel winddicht en waterdicht jack

Isala Fluo geel winddicht en waterdicht jack  De bestelling wordt exclusief voor u gedrukt. Helaas kunnen wij costum made artikelen niet retour nemen. Lichtgewicht, comfortabele pasvorm met maximale bescherming. Sneldrogend. 2 zijzakken met rits. Houdt de huid koel en comfortabel. Kan in de eigen riemzak worden opgevouwen. Achterzak met ritssluiting. Waterdicht 5000 mm. Ademend 2,000g. Winddicht. Bijzonder licht. Reflecterende Langere achterkant beschermt tegen de wind.Was intructie40 graden. Geen bleekmiddel. Strijken op gemiddelde temperatuur. Geen chemische reiniging. Niet in de droger 5000 mm waterdicht materiaal Stof100% polyester pongé 300% met PU-transparante coating

€ 54,95
Details
€ 45,41 exclusief BTW

Isala Pet/Cap Wit Coolmax

De bestelling wordt exclusief voor u gedrukt. Helaas kunnen wij costum made artikelen niet retour nemen. Coolmax®  Pet wit Details zijn reflecterend Panelen zijn van mesh 

€ 17,50
Details
€ 14,46 exclusief BTW