Nederlands English

MWC

Turtle, MWC

MWC Turtle Fuhlingen Rood De bestelling word exclusief voor u gedrukt. Helaas kunnen wij costum made artikelen niet retour nemen.      

€ 95,00
Details
€ 78,51 exclusief BTW

Broek lang - Dualfit, navy

Materiaal informatie vindt u hier

€ 56,50
Details
€ 46,69 exclusief BTW

Broek kort, gevoerd zitvlak, navy

Korte navy broek met gevoerd zitvlak ( padded seat) Deze UNISEX navy korte broek is zowel voor dames als heren, hoge pasvorm bij de taille,  waardoor men met inbuigen de rug beschermt.  Deze korte navy broek is gemaakt van Dualfit. DUAL FIT STRONG. Deze stof is geproduceerd door MITI, één van de toonaangevende Italiaanse producenten van technisch textiel. DUAL FIT STRONG biedt hogere elasticiteit en duurzaamheid. De bijzondere weving vermindert de contactpunten tussen de kleding en de huid. Dit genereert een micro-circulatie van de lucht, waardoor de onaangename gevoel van kleverige stof op vochtige huid voorkomen wordt; dat weer resulteerd in comfort. Deze technische stof  trekt het zweet weg van de huid waardoor de huid droog blijft aanvoelen. Het groter comfort helpt om tot betere prestaties te komen en geeft een verminderd gevoel van vermoeidheid. DUAL FIT STRONG is: • duurzaam • elastisch • Comfortabel, zelfs als het nat is

€ 42,50
Details
€ 35,12 exclusief BTW

Korte mouwen shirt Heren Fluo Oranje, MWC

MWC Shirtje Fluo oranje De bestelling word exclusief voor u gedrukt. Helaas kunnen wij costum made artikelen niet retour nemen. Wilt een liever een dames model, geen probleem, dan graag even bij de mededelingen vermelden.

€ 22,50
Details
€ 18,60 exclusief BTW

Racerback Dames Fluo Oranje, MWC

MWC hemdje Fluo oranje  De bestelling word exclusief voor u gedrukt. Helaas kunnen wij costum made artikelen niet retour nemen.

€ 17,50
Details
€ 14,46 exclusief BTW

Racerback Heren Fluo Oranje, MWC

MWC hemdje Fluo oranje  De bestelling word exclusief voor u gedrukt. Helaas kunnen wij costum made artikelen niet retour nemen.

€ 17,50
Details
€ 14,46 exclusief BTW

Korte mouwen shirt Dames Fluo Oranje, MWC

MWC hemdje/shirtje Fluo oranje  De bestelling word exclusief voor u gedrukt. Helaas kunnen wij costum made artikelen niet retour nemen.

€ 22,50
Details
€ 18,60 exclusief BTW

Roei-jack Amsterdam - Oranje

Microfiber met RESPIRA® membranen. RESPIRA® betekend letterlijk ADEM. Dit materiaal is  licht in gewicht, volledig waterafstotend en is makkelijk in het onderhoud. Microfiber is verkrijgbaar in twee uitvoeringen: suède ( manopesca ) of glanzend (ijs) . De microfiber stof is van nature waterafstotend. RESPIRA® is ontwikkeld door de R&D afdeling van Resinaturaveneta , een van de toonaangevende Italiaanse fabrikant van waterdichte , ademende membranen . De membranen worden op grote schaal gebruikt in technische kleding , zoals fietsen, skiën en schaatsen. En nu ook door Di - Bi  toegepast in technische kledingstukken voor roeien. De water - en winddicht membraan RESPIRA® is een 3de generatie ademende stof . Dankzij de ITS gepatenteerde samenstelling, absorbeert  deze vocht uit de huid, waardoor het makkelijk verdampt . Dit creëert een comfortabel microklimaat tussen de huid en de kleding , die altijd droog en in lijn is met de lichaamstemperatuur . RESPIRA®is :• duurzaam• lichtgewicht• ademend• elastisch• 100 % water –proof     Andere toepassingen voor RESPIRA® :Microfiber in combinatie met RESPIRA® membranen kunnen worden gebruikt voor jassen en turtles. Let op de naden zijn niet gesealed  en zijpanden zijn van andere materiaal en hierdoor is het geen regenjas, maar een jas die beschermt tegen de elementen.

€ 110,00
Details
€ 90,91 exclusief BTW