Uitverkoop

Uitverkoop

Voor een aantrekkelijke prijs vind je hier demomodellen, laatste exemplaren en artikelen die uit de collectie gaan. Voor al deze artikelen geldt: zolang de voorraad strekt.

Neem voor vragen over de uitverkoopkleding en andere artikelen contact op met orders@roeigoed.nl

Hemd navy Rowing Boat, Supplex - Navy OP=OP van € 39.95 NU

Dit is een uitverkoop artikel.  OP=OP  SALE ! Dit model hemd heeft  op de schouder een brede band, gemaakt van supplex in de kleur navy. Achterzijde van het pand loopt rond en is iets langer. Op de achterzijde bevindt zich een royalblu  flock print in de vorm van een roeiboot. Dit hemd is gemaakt van supplex materiaal speciaal ontwikkeld om in te sporten.Supplex transporteert transpiratievocht naar buiten zodat het lichaam tijdens een stevige training droog en warm blijft.  Voordelen van Supplex: voelt zacht aan zo ademend materiaal, minder last van transpiratie optimale bewegingsvrijheid en uitstekende pasvorm door gebruik van lycra vezel droogt snel blijvend goede pasvorm Supplex materialen gaan jarenlang mee (wassen zoals op het wasetiket staat aangegeven) Ontwerp: Roeigoed Atelier: Di-bi

€ 19,95
Details
€ 16,49 exclusief BTW

Hemd Eagle Creek, Supplex - Zwart- Rood OP=OP 39.95

Dit is een uitverkoop artikel.  OP=OP  SALE ! Dit supplex shirt lang in zwart en rood met aan de zijkant witte biesjes. Dit hemd valt ruim, het is daarom ook aan te raden een maat kleiner te bestellen. Dit shirt dat over de heupen valt is gemaakt van supplex materiaal speciaal ontwikkeld om in te sporten.Supplex transporteert transpiratievocht naar buiten zodat het lichaam tijdens een stevige training droog en warm blijft.  Voordelen van Supplex: voelt zacht aan zo ademend materiaal, minder last van transpiratie optimale bewegingsvrijheid en uitstekende pasvorm door gebruik van lycra vezel droogt snel blijvend goede pasvorm Supplex materialen gaan jarenlang mee (wassen zoals op het wasetiket staat aangegeven)

€ 25,00
Details
€ 20,66 exclusief BTW

Veiligheidshemd Fluo Holland met reflecterende afbiesing van € 24.95

Hoog fluoriserend oranje hemdje, waarvan de armsgaten zijn afgebiesd met reflecterend wit materiaal. Goedzichtbaar zijn op het water is hierdoor geen probeem meer. Rekbaar materiaal, zeer goed zichtbaar.

€ 15,00
Details
€ 12,40 exclusief BTW

Turtle Ulisse OP=OP van € 74.95 NU

Dit is een uitverkoop artikel.  OP=OP  SALE ! Laatste stuks, zolang de voorraad strekt. Turtle Usille Deze trutle, in het zwart, is gemaakt van Branchia, een winddicht en licht materiaal. De zijstukken zijn van supplex grijs melange, aan de achterzijde bevindt zich een rits met vak waar je sleutels of andere waardevolle spullen in kwijt kunt tijdens het roeien. Branchia - een revolutionair nieuw ademende stofBranchia is de wetenschappelijke naam voor kieuwen. De vezels hebben dan ook het kenmerk dat deze lijken op kieuwen. Deze ‘kieuwen’ komen door de beweging van het lichaam open te staan, waardoor het vocht zeer goed wordt afgevoerd. Een ander groot voordeel is dat Branchia winddicht materiaal is.

€ 50,00
Details
€ 41,32 exclusief BTW

Croker boordriem M2 slick medium, 370-376 cm, paar

1 paar beschikbaar.

€ 696,95
Details
€ 575,99 exclusief BTW

Broek driekwart - Supplex, navy, witte lijn OP=OP

Driekwart broek van Di-bi gemaakt in het material supplex in de kleur navy met witte lijn aan de zijkant. Materiaal :  Meryl Fibre  Ultraviolet Protection Meryl Actisystem - een stof vervaardigd door Meryl Fibre, gebruikt bij de productie van sport- en fitnesskleding. Het unieke weefsel van de vezels vergemakkelijkt de verwijdering van het gegenereerde vocht van het huidoppervlak en versnelt het drogen van het materiaal - hierdoor blijft de huid zelfs bij intensieve fysieke inspanning droog. Meryl Actisystem is licht, zacht en scheurvast, wat zorgt voor maximaal gebruikscomfort. Hoogwaardige bescherming tegen UVA- en UVB-stralen. 

€ 37,50
Details
€ 30,99 exclusief BTW

Roeipakje, Penelope OP=OP van € 56.95 NU

Dit is een uitverkoop artikel.  OP=OP  SALE !

€ 42,50
Details
€ 35,12 exclusief BTW

Turtle Fluo SLO geel - WINDTEX/ DUAL OP=OP

OP=OP  Roei turtle Slo is gemaakt van  Fluo Branchia .

€ 59,50
Details
€ 49,17 exclusief BTW

Turtle Fluo SLO oranje - WINDTEX/ DUAL OP=OP

OP=OP  Roei turtle Slo is gemaakt van  Fluo Branchia .

€ 59,50
Details
€ 49,17 exclusief BTW