Uitverkoop

Uitverkoop

Voor een aantrekkelijke prijs vind je hier demomodellen, laatste exemplaren en artikelen die uit de collectie gaan. Voor al deze artikelen geldt: zolang de voorraad strekt.

Neem voor vragen over de uitverkoopkleding en andere artikelen contact op met orders@roeigoed.nl

Shirt korte mouw met rits, Elk Lake- Supplex, navy OP=OP van € 54.95 NU

Elk Lake shirtje in navy, met rood biesje, en strepen op de zijflanken, aan de voorzijde een ritsje. Fijn wanneer men het te warm heeft of juist de hals wil beschermen tegen kou.   Gemaakt van Jersey Lomellina Wonder Nilo, UV bestendig, droogt snel, comfortable en ademend. ~Jersey Lomellina Wonder is a premium, Italian stretch knit jersey that offers superior softness and breathability, while providing quick drying capabilities and muscular support.  ~Due to its high stretch it is capable of shaping the silhouette without constraint, boosting microcirculation and promoting muscular oxygenation.  Matte finish and rich colors along with SPF 50+, quick drying characteristics and chlorine resistance, make it perfect for everything from activewear and undergarments to swimwear.  This truly is a wonder of a fabric!

€ 49,95
Details
€ 41,28 exclusief BTW

Broek lang - Supplex, gevoerd zitvlak , navy/witte lijn van € 53.95 NU

Materiaal informatie vindt u hier

€ 49,95
Details
€ 41,28 exclusief BTW

Shirt Karapiro wit - Branchia OP=OP

Branchia - een revolutionair nieuw ademende stofBranchia is de wetenschappelijke naam voor kieuwen. De vezels hebben dan ook het kenmerk dat deze lijken op kieuwen. Deze ‘kieuwen’ komen door de beweging van het lichaam open te staan, waardoor het vocht zeer goed wordt afgevoerd. Een ander groot voordeel is dat Branchia winddicht materiaal is. Het rugpand van dit shirt is uitgevoerd in Branchia, de voorkant in het soepele Supplex

€ 48,95
Details
€ 40,45 exclusief BTW

Turtle Ulisse OP=OP van € 74.95 NU

Laatste stuks, zolang de voorraad strekt. Turtle Usille Deze trutle, in het zwart, is gemaakt van Branchia, een winddicht en licht materiaal. De zijstukken zijn van supplex grijs melange, aan de achterzijde bevindt zich een rits met vak waar je sleutels of andere waardevolle spullen in kwijt kunt tijdens het roeien. Branchia - een revolutionair nieuw ademende stofBranchia is de wetenschappelijke naam voor kieuwen. De vezels hebben dan ook het kenmerk dat deze lijken op kieuwen. Deze ‘kieuwen’ komen door de beweging van het lichaam open te staan, waardoor het vocht zeer goed wordt afgevoerd. Een ander groot voordeel is dat Branchia winddicht materiaal is.

€ 50,00
Details
€ 41,32 exclusief BTW

Croker boordriem M2 slick medium, 370-376 cm, paar

1 paar beschikbaar.

€ 696,95
Details
€ 575,99 exclusief BTW

Croker boordriem M47 arrow medium, 372-378, paar, gebruikt.

2 paar beschikbaar.

€ 1.199,95
Details
€ 991,69 exclusief BTW

Veiligheidshemd Fluo Holland met reflecterende afbiesing

Hoog fluoriserend oranje hemdje, waarvan de armsgaten zijn afgebiesd met reflecterend wit materiaal. Goedzichtbaar zijn op het water is hierdoor geen probeem meer. Rekbaar materiaal, zeer goed zichtbaar.

€ 22,95
Details
€ 18,97 exclusief BTW