Uitverkoop

Uitverkoop

Voor een aantrekkelijke prijs vind je hier demomodellen, laatste exemplaren en artikelen die uit de collectie gaan. Voor al deze artikelen geldt: zolang de voorraad strekt.

Neem voor vragen over de uitverkoopkleding en andere artikelen contact op met orders@roeigoed.nl

Roeischoenen Nike, per paar, maat 9, licht gebruikt

Beperkte voorraad beschikbaar.

€ 150,00
Details
€ 123,97 exclusief BTW

Roeischoenen Nike, per paar, maat 10, licht gebruikt

Beperkte voorraad beschikbaar.

€ 150,00
Details
€ 123,97 exclusief BTW

Roeischoenen Nike, per paar, maat 11, licht gebruikt

Beperkte voorraad beschikbaar.

€ 150,00
Details
€ 123,97 exclusief BTW

Roeischoenen Nike, per paar, maat 12, licht gebruikt

Beperkte voorraad beschikbaar.

€ 150,00
Details
€ 123,97 exclusief BTW

RG sculls, 285-290cm, oud niet gebruiken

Carbon/glas wedstrijdsculls, medium stijf

€ 0,00
Details
€ 0,00 exclusief BTW

Shirt korte mouw met rits, Elk Lake- Supplex, navy OP=OP van € 54.95 NU

Elk Lake shirtje in navy, met rood biesje, en strepen op de zijflanken, aan de voorzijde een ritsje. Fijn wanneer men het te warm heeft of juist de hals wil beschermen tegen kou.   Gemaakt van Jersey Lomellina Wonder Nilo, UV bestendig, droogt snel, comfortable en ademend. ~Jersey Lomellina Wonder is a premium, Italian stretch knit jersey that offers superior softness and breathability, while providing quick drying capabilities and muscular support.  ~Due to its high stretch it is capable of shaping the silhouette without constraint, boosting microcirculation and promoting muscular oxygenation.  Matte finish and rich colors along with SPF 50+, quick drying characteristics and chlorine resistance, make it perfect for everything from activewear and undergarments to swimwear.  This truly is a wonder of a fabric!

€ 49,95
Details
€ 41,28 exclusief BTW

Broek lang - Supplex, rood/witte lijn OP=OP van 49.95 NU

Materiaal informatie vindt u hier

€ 35,00
Details
€ 28,93 exclusief BTW

Broek lang - Supplex, gevoerd zitvlak , navy/witte lijn van € 53.95 NU

Materiaal informatie vindt u hier

€ 49,95
Details
€ 41,28 exclusief BTW

Shirt Karapiro wit - Branchia OP=OP

Branchia - een revolutionair nieuw ademende stofBranchia is de wetenschappelijke naam voor kieuwen. De vezels hebben dan ook het kenmerk dat deze lijken op kieuwen. Deze ‘kieuwen’ komen door de beweging van het lichaam open te staan, waardoor het vocht zeer goed wordt afgevoerd. Een ander groot voordeel is dat Branchia winddicht materiaal is. Het rugpand van dit shirt is uitgevoerd in Branchia, de voorkant in het soepele Supplex

€ 48,95
Details
€ 40,45 exclusief BTW

Turtle Ulisse OP=OP van € 74.95 NU

Turtle Usille Deze trutle, in het zwart, is gemaakt van Branchia, een winddicht en licht materiaal. De zijstukken zijn van supplex grijs melange, aan de achterzijde bevindt zich een rits met vak waar je sleutels of andere waardevolle spullen in kwijt kunt tijdens het roeien. Branchia - een revolutionair nieuw ademende stofBranchia is de wetenschappelijke naam voor kieuwen. De vezels hebben dan ook het kenmerk dat deze lijken op kieuwen. Deze ‘kieuwen’ komen door de beweging van het lichaam open te staan, waardoor het vocht zeer goed wordt afgevoerd. Een ander groot voordeel is dat Branchia winddicht materiaal is.

€ 69,95
Details
€ 57,81 exclusief BTW

Turtle Dames Lanier - Windtex Navy/ Fluo Roze OP=OP € 74.95 NU

Turlte Lanier voor de Dames Deze Turtle is gemaakt van windtex in de kleur navy, de biesen en binnenkant van de kraag is afgebiest met fluo roze. Deze turtle heeft een mooie pasvorm, ook  voor dames met een vollere boezem. De aansluiting bij de armen is hierdoorstrakker dan bij een unisex model. De  gehele achterzijde van deze  turtle is gemaakt van Windtex en van de voorzijde de bovenkant. Het onderste gedeelte van de voorkant is gemaakt van Thermo Roubaix .WINDTEX is ademend en functioneel,weerbestendig materiaal: Trainen bij koele temperaturen vereist het juiste materiaal. De oplossing is WINDTEX. WINDTEX is een zeer functioneel membraan dat bescherming biedt tegen wind en lichte regen. Het membraan laat het lichaam ademen zonder dat het teveel afkoelt. Het aangenaam warme lichaamsklimaat blijft behouden en overtollige warmte wordt afgevoerd. WINDTEX is bovendien slijtvast, onderhoudsvriendelijk en het behoudt zijn vorm.        Thermo Roubaix een fast-recovery super strech stof, luchtdoorlatend, thermoregulatie, sterk, zacht, comfortabel en gemakkelijk te onderhouden (30° wassen). Materiaal: 80% polyester en 20% elastan. Thermo Roubaix geeft warmte en comfort zonder gewicht, zelfs indien vochtig. Het is een lichtgewicht weefsel met hoge prestaties, gemaakt met ADVANSA ontwikkelde holle vezels gevuld met lucht voor een betere isolatie. Het droogt 20% sneller dan andere isolerende weefsels en 50% sneller dan katoen.

€ 69,95
Details
€ 57,81 exclusief BTW

Croker boordriem M2 slick medium, 370-376 cm, paar

1 paar beschikbaar.

€ 696,95
Details
€ 575,99 exclusief BTW