Nederlands English

Filippi roeiboten - wedstrijdroeiboot kopen ? Compleet assortiment

Filippi wedstrijdboten

Wereldwijd succes

In 1995 zijn we begonnen met het importeren van Filippi roeiboten en sindsdien zijn ze een vertrouwd verschijnsel geworden op de Nederlandse roeiwateren.

Internationaal succes
Op internationale wedstrijden behoort Filippi tot de meest gebruikte en succesvolste bouwers. Op de Olympische Spelen van Tokyo werden maar liefst 24 van de 42 medailles door Filippi boten gewonnen. Ook een deel van de Nederlandse equipe koos voor Filippi, met goud, zilver en brons als resultaat. Op de overige U23 en junioren WK's dit jaar werden nog eens 55 medailles veroverd.

Innovatie

Op de werf zorgen een zestigtal vakmensen ondersteund door de modernste apparatuur voor een kwalitatief zeer hoogstaand product. Een ontwerpafdeling, met onder andere een stromingsdeskundige, werkt voortdurend aan verbeteringen en nieuwe ontwikkelingen. Zij worden hierbij ondersteund door diverse universiteiten, die adviseren op onder andere het gebied van hydrodynamica en biomechanica.

Advies
Verschillende typen boten, verschillende specificaties, verschillende prijzen. Een boot aanschaffen doe je niet zomaar. Je wilt je erin verdiepen en dat kost tijd. Naast de informatie die je hier vindt, geven we graag persoonlijk advies.