Veiligheid

SECUMAR Secufit

Bewegingsvrijheid is van groot belang voor kanovaarders en roeiers, aangezien het bovenlichaam constant in beweging is, om vooraan te eindigen. Met het nieuwe model reddingvest voldoet SECUMAR aan deze eis: SECUFIT is de naam van het nieuwe reddingvest, dat eenvoudig over het hoofd kan worden aangetrokken. De SECUFIT is een kort model, dat direct op de borst gedragen wordt en dat voor een goede bewegingsvrijheid zorgt. De beschermhoes is ergonomisch voorgevormd, zodat de nek nagenoeg niet belast wordt. Door gebruik te maken van softshell materiaal is het vest comfortabel te dragen. De instelling op de rug zorgt ervoor dat het vest door de drager aangepast kan worden aan de lichaamslengte. De rits van de beschermhoes is uitgerust met een Quickburst systeem, zodat deze extreem snel opent na activering van de opblaasautomaat. De SECUFIT valt binnen de 150N categorie, maar de eigenschappen van het Winglet-drijflichaam zorgen voor een ruimer drijfvermogen. Het speciale ontwerp van het Winglet-drijflichaam zorg voor een verhoogd vrijboord in vergelijking met de klassieke drijflichamen. Slim detail: De beschermhoes is uitgerust met reflectiestrepen, waardoor de SECUFIT ook in het schemerdonker goed zichtbaar is. Wederom een grote plus.

€ 199,00
Details
€ 164,46 exclusief BTW

Reddingsvest Secumar VIVO 100 hand

De basis: Het reddingvest geeft een optimale bewegingsvrijheid en kan daarbij het ongewenst opblazen van het reddingvest door technische aanpassing voorkomen worden. Zelfs bij omslaan is het geen probleem meer. Het nieuwe model VIVO 100 is uitgerust met een handmatige activering. 

€ 99,00
Details
€ 81,82 exclusief BTW

Reddingsvest Bravo 5-15kg.

De Secumar Bravo kindervesten met soepele schuimvulling.

€ 36,60
Details
€ 30,25 exclusief BTW

Reddingsvest Bravo 15-20kg.

De Secumar Bravo kindervesten met soepele schuimvulling.

€ 36,00
Details
€ 29,75 exclusief BTW

Reddingsvest Bravo 20-30kg.

De Secumar Bravo kindervesten met soepele schuimvulling.

€ 36,00
Details
€ 29,75 exclusief BTW

CO2 patroon en tablet voor SRA 15

CO2-reservepatronen met 2 smelttabletten en pins 32g. - 150 NVoor oefening of in het geval een vest per ongeluk een keer geactiveerd wordt, zijn reservepatronen voor het gebruiksklaar maken onmisbaar.

€ 24,55
Details
€ 20,29 exclusief BTW

Turtle high visibility - Windtex

Deze turtle, flouriserend geel met navy, geeft high visibilty op het water. De voor en achter-kant van deze turtle is gemaakt van Windtex. WINDTEX is ademend en functioneel,weerbestendig materiaal: Trainen bij koele temperaturen vereist het juiste materiaal. De oplossing is WINDTEX. WINDTEX is een zeer functioneel membraan dat bescherming biedt tegen wind en lichte regen. Het membraan laat het lichaam ademen zonder dat het teveel afkoelt. Het aangenaam warme lichaamsklimaat blijft behouden en overtollige warmte wordt afgevoerd. WINDTEX is bovendien slijtvast, onderhoudsvriendelijk en het behoudt zijn vorm.       De zijkanten van de turtle is gemaakt van Thermo Roubaix een fast-recovery super strech stof, luchtdoorlatend, thermoregulatie, sterk, zacht, comfortabel en gemakkelijk te onderhouden (30° wassen). Materiaal: 80% polyester en 20% elastan. Thermo Roubaix geeft warmte en comfort zonder gewicht, zelfs indien vochtig. Het is een lichtgewicht weefsel met hoge prestaties, gemaakt met ADVANSA ontwikkelde holle vezels gevuld met lucht voor een betere isolatie. Het droogt 20% sneller dan andere isolerende weefsels en 50% sneller dan katoen.

€ 76,95
Details
€ 63,60 exclusief BTW

Muts Thinsulate, fluo geel

€ 12,95
Details
€ 10,70 exclusief BTW

Sweater Thermolite Fluo, heren OP=OP

Sommige maten niet meer beschikbaar, mogelijk is Basic Sweater Fluo, Thermolite, unisex een goede optie? Dit Fluo lange mouwenshirt is gemaakt van Thermo Roubaix of te wel: Thermolight. Thermolight is warm en heeft een zachte voering. Goezichtbaar  op het water. Deze fast-recovery super strech stof is luchtdoorlatend, thermoregulatie, sterk, zacht, comfortabel en gemakkelijk te onderhouden ( 30° wassen). Thermo Roubaix geeft warmte en comfort zonder gewicht, zelfs indien vochtig. Het is een lichtgewicht weefsel met hoge prestaties, gemaakt met ADVANSA ontwikkelde holle vezels gevuld met lucht voor een betere isolatie. Het droogt 20% sneller dan andere isolerende weefsels en 50% sneller dan katoen. Materiaal: 80% polyester en 20% elastan.

€ 54,95
Details
€ 45,41 exclusief BTW