Roeipakjes

Roeipakjes

Salopet Thermolite zwart

Materiaal informatie vindt u hier

€ 79,95
Details
€ 66,07 exclusief BTW

Roeipakje unisex, gevoerd zitvlak , zwart/wit

Roeipakje Zwart-Wit- met padded seat Het broekje is gemaakt van Dualfit en heeft een gevoerd zitvlak. Bovenkant van wit supplex. Leuk pakje om eventueel je eigen (ploeg)naam bijvoorbeeld op te laten drukken bij ons intern tegen een kleine vergoeding en alleen mogelijk in de showroom. Materiaal informatie vindt u hier

€ 47,95
Details
€ 39,63 exclusief BTW

Roeipakje unisex, gevoerd zitvlak , zwart/wit rowing

Roeipakje Zwart-Wit- met padded seat of te wel gevoerd zitvlak, op de voorzijde een Rowing in zwart Het broekje is gemaakt van Dualfit en heeft een gevoerd zitvlak. Bovenkant is van wit supplex. Kies een opties voor bedrukking en meld onder je bestelling bij opmerkingen welke optie je graag wenst. De levertijd van dit pakje is ruim een week. Kan niet geruild of retourneerd worden omdat de bedrukking op bestelling wordt gedaan.

€ 52,95
Details
€ 43,76 exclusief BTW

Roeipakje Track dames, zwart

Strak nieuw pak in superdroge dualfit.Met barcode strepen in de flank.Roeipakje TRACKDit roeipakje is gemaakt van een 'solid' zwart Dualfit, met in de flank een band van supplex met barcode strepen. DUAL FIT STRONG. Deze stof is geproduceerd door MITI, één van de toonaangevende Italiaanse producenten van technisch textiel. DUAL FIT STRONG biedt hogere elasticiteit en duurzaamheid. De bijzondere weving vermindert de contactpunten tussen de kleding en de huid. Dit genereert een micro-circulatie van de lucht, waardoor de onaangename gevoel van kleverige stof op vochtige huid voorkomen wordt; dat weer resulteerd in comfort. Deze technische stof  trekt het zweet weg van de huid waardoor de huid droog blijft aanvoelen. Het groter comfort helpt om tot  betere prestaties te komen en geeft een verminderd gevoel van vermoeidheid. DUAL FIT STRONG is: • duurzaam • elastisch • Comfortabel, zelfs als het nat is Supplex ®  stof biedt het gevoel van katoen met de voordelen van geavanceerde glasvezel technologie. De natuurlijke textuur maken deze stof een goede keuze voor sportkleding. Kleding die gemaakt is van 100% katoen hebben de neiging om makkelijk te kreuken, krimpen en vaak vervaagd de kleur makkelijker. INVISTA wetenschappers wilden de voordelen van katoen gebruiken en de nadelen verwijderen. Zij deden dit door het ontwikkelen van Supplex®.Supplex combineert de traditionele aantrekkingskracht van katoen met de prestaties voordelen van de moderne fiber technologie. Supplex ® stoffen zijn ademend, behouden hun vorm, droogt sneller dan katoen en behouden hun kleur.

€ 53,95
Details
€ 44,59 exclusief BTW

Roeipakje Banyoles met gevoerd zitvlak

Dit roeipak met gevoerd zitvlak  is gemaakt van supplex materiaal speciaal ontwikkeld om in te sporten.Supplex transporteert transpiratievocht naar buiten zodat het lichaam tijdens een stevige training droog en warm blijft.  Voordelen van Supplex: voelt zacht aan zo ademend materiaal, minder last van transpiratie optimale bewegingsvrijheid en uitstekende pasvorm door gebruik van lycra vezel droogt snel blijvend goede pasvorm Supplex materialen gaan jarenlang mee (wassen zoals op het wasetiket staat aangegeven)

€ 55,95
Details
€ 46,24 exclusief BTW

Roeipakje Mercer, gevoerd zitvlak , zwart- groen

Mercer roeipak met gevoerd zitvlak is gemaakt van supplex materiaal speciaal ontwikkeld om in te sporten.  Supplex transporteert transpiratievocht naar buiten zodat het lichaam tijdens een stevige training droog en warm blijft.  Voordelen van Supplex: voelt zacht aan zo ademend materiaal, minder last van transpiratie optimale bewegingsvrijheid en uitstekende pasvorm door gebruik van lycra vezel droogt snel blijvend goede pasvorm Supplex materialen gaan jarenlang mee (wassen zoals op het wasetiket staat aangegeven)

€ 56,95
Details
€ 47,07 exclusief BTW

Roeipakje Fluo met gevoerd zitvlak

Fluoroeipak van Dual Fit Strong met gevoerd zitvlakDit fluo gele roeipak is gemaakt van DUAL FIT STRONG, de banen aan de zijkanten zijn in fluo geel materiaal afgebiesd met navy mousetail. De broek is van Dualfit Strong navy en voorzien van een 'padded seat '(gewatteerde/ zitting) of te wel gevoerd zitvlak.Deze stof is geproduceerd door MITI, één van de toonaangevende Italiaanse producenten van technisch textiel.DUAL FIT STRONG biedt hogere elasticiteit en duurzaamheid. De bijzondere weving vermindert de contactpunten tussen de kleding en de huid. Dit genereert een micro-circulatie van de lucht, waardoor de onaangename gevoel van kleverige stof op vochtige huid voorkomen wordt; dat weer resulteerd in comfort. Deze technische stof  trekt het zweet weg van de huid waardoor de huid droog blijft aanvoelen. Het groter comfort helpt om tot  betere prestaties te komen en geeft een verminderd gevoel van vermoeidheid.DUAL FIT STRONG is:• duurzaam• elastisch• Comfortabel, zelfs als het nat is

€ 56,95
Details
€ 47,07 exclusief BTW

Roeipakje dames, met gevoerd zitvlak , Clessidra - Dualfit

Dames Roeipakje Clessidra met gevoerd zitvlak Dit roeipakje is gemaakt van een  Dualfit met aan de zijkanten een band van supplex in de kleur Turkoois. DUAL FIT STRONG. Deze stof is geproduceerd door MITI, één van de toonaangevende Italiaanse producenten van technisch textiel. DUAL FIT STRONG biedt hogere elasticiteit en duurzaamheid. De bijzondere weving vermindert de contactpunten tussen de kleding en de huid. Dit genereert een micro-circulatie van de lucht, waardoor de onaangename gevoel van kleverige stof op vochtige huid voorkomen wordt; dat weer resulteerd in comfort. Deze technische stof  trekt het zweet weg van de huid waardoor de huid droog blijft aanvoelen. Het groter comfort helpt om tot  betere prestaties te komen en geeft een verminderd gevoel van vermoeidheid. DUAL FIT STRONG is: • duurzaam • elastisch • Comfortabel, zelfs als het nat is Supplex ®  stof biedt het gevoel van katoen met de voordelen van geavanceerde glasvezel technologie. De natuurlijke textuur maken deze stof een goede keuze voor sportkleding. Kleding die gemaakt is van 100% katoen hebben de neiging om makkelijk te kreuken, krimpen en vaak vervaagd de kleur makkelijker. INVISTA wetenschappers wilden de voordelen van katoen gebruiken en de nadelen verwijderen. Zij deden dit door het ontwikkelen van Supplex®. Supplex combineert de traditionele aantrekkingskracht van katoen met de prestaties voordelen van de moderne fiber technologie. Supplex ® stoffen zijn ademend, behouden hun vorm, droogt sneller dan katoen en behouden hun kleur.

€ 52,95
Details
€ 43,76 exclusief BTW

Roeipakje Barrington

Dit roeipak is gemaakt van supplex materiaal speciaal ontwikkeld om in te sporten.Supplex transporteert transpiratievocht naar buiten zodat het lichaam tijdens een stevige training droog en warm blijft. Voordelen van Supplex:voelt zacht aan zoademend materiaal, minder last van transpiratieoptimale bewegingsvrijheid en uitstekende pasvorm door gebruik van lycra vezeldroogt snelblijvend goede pasvormSupplex materialen gaan jarenlang mee(wassen zoals op het wasetiket staat aangegeven)

€ 52,95
Details
€ 43,76 exclusief BTW

Roeipakje, Penelope

Dit Roze, zwart en grijze melange damesroeipakkje met met v-hals en aan de achterzijde kruislingse band  is gemaakt van supplex materiaal, zeer rekbaar en zacht, speciaal ontwikkeld om in te sporten. Supplex transporteert transpiratievocht naar buiten zodat het lichaam tijdens een stevige training droog en warm blijft.  Het broekje is in zwart van Dualfit gemaakt, een stevig aanvoelend materiaal,  duurzaam • elastisch • Comfortabel, zelfs als het nat is. Voordelen van Supplex: voelt zacht aan zo ademend materiaal, minder last van transpiratie optimale bewegingsvrijheid en uitstekende pasvorm door gebruik van lycra vezel droogt snel blijvend goede pasvorm Supplex materialen gaan jarenlang mee (wassen zoals op het wasetiket staat aangegeven)

€ 56,95
Details
€ 47,07 exclusief BTW

Roeipakje ROW

Roeipakje ROWDit roeipakje is gemaakt van een 'solid' navy Dualfit met aan de zijkanten een band van supplex in de kleur khaki met een print van roeiboten. DUAL FIT STRONG. Deze stof is geproduceerd door MITI, één van de toonaangevende Italiaanse producenten van technisch textiel. DUAL FIT STRONG biedt hogere elasticiteit en duurzaamheid. De bijzondere weving vermindert de contactpunten tussen de kleding en de huid. Dit genereert een micro-circulatie van de lucht, waardoor de onaangename gevoel van kleverige stof op vochtige huid voorkomen wordt; dat weer resulteerd in comfort. Deze technische stof  trekt het zweet weg van de huid waardoor de huid droog blijft aanvoelen. Het groter comfort helpt om tot  betere prestaties te komen en geeft een verminderd gevoel van vermoeidheid. DUAL FIT STRONG is: • duurzaam • elastisch • Comfortabel, zelfs als het nat is Supplex ®  stof biedt het gevoel van katoen met de voordelen van geavanceerde glasvezel technologie. De natuurlijke textuur maken deze stof een goede keuze voor sportkleding. Kleding die gemaakt is van 100% katoen hebben de neiging om makkelijk te kreuken, krimpen en vaak vervaagd de kleur makkelijker. INVISTA wetenschappers wilden de voordelen van katoen gebruiken en de nadelen verwijderen. Zij deden dit door het ontwikkelen van Supplex®.Supplex combineert de traditionele aantrekkingskracht van katoen met de prestaties voordelen van de moderne fiber technologie. Supplex ® stoffen zijn ademend, behouden hun vorm, droogt sneller dan katoen en behouden hun kleur.

€ 53,95
Details
€ 44,59 exclusief BTW

Roeipakje, Basic Donker Groen, OP=OP

€ 27,50
Details
€ 22,73 exclusief BTW