Nederlands English

Megafoons

Megafoons

Unipex megafoon TR-315 vaste microfoon

Voor een coach is het absoluut noodzakelijk zich goed verstaanbaar te kunnen maken aan de roeiers. Wij hebben zelf lang geëxperimenteerd met verschillende typen megafoons. Qua geluidskwaliteit en levensduur haalt niet één het bij deze. Dit in Japan gefabriceerde kwaliteitsproduct heeft een ongekend goede geluidskwaliteit zonder noemenswaardige vervorming. Hierdoor kunnen roeiers op 100m. afstand zonder problemen de aanwijzingen verstaan. Het ontwerp met een zgn. pistoolgreep zorgt voor een minimum aan kwetsbare onderdelen en dus een veel langere levensduur dan de meeste andere typen. Mocht je hem toch een keer van de fiets laten vallen, dan hebben we onderdelen in huis om hem weer voor je te repareren. 20 wattGewicht (excl. batterijen): 1,1kg.,

€ 149,00
Details
€ 123,14 exclusief BTW

Unipex megafoon TR-320 losse microfoon

  Voor een coach is het absoluut noodzakelijk zich goed verstaanbaar te kunnen maken aan de roeiers. Dit in Japan gefabriceerde kwaliteitsproduct heeft een ongekend goede geluidskwaliteit zonder noemenswaardige vervorming. Hierdoor kunnen roeiers op 100m. afstand zonder problemen de aanwijzingen verstaan. Door de losse microfoon en de draagriem is er meer gebruiksgemak.

€ 169,00
Details
€ 139,67 exclusief BTW

BlueOcean megafoon

De NK Blue Ocean Megafoon is de meest stevige in ons assortiment. Hij is ergonomisch ontworpen, bestand tegen water, valschade en maakt gebruik van een oplaadbare accu. Dezelfde accu die ook in de CoxBox zit. Als optie is het ook mogelijk een NK Microfoon aan te sluiten, hierdoor wordt het een handsfree megafoon!

€ 519,00
Details
€ 428,93 exclusief BTW