Nederlands English

Pampus

Korte mouwen shirt - PAMPUS

Pampus korte mouwen shirt  is gemaakt van gesublimeerd supplex  dit materiaal en speciaal ontwikkeld om in te sporten. Supplex transporteert transpiratievocht naar buiten zodat het lichaam tijdens een stevige training droog en warm blijft.  Voordelen van Supplex: voelt zacht aan zo ademend materiaal, minder last van transpiratie optimale bewegingsvrijheid en uitstekende pasvorm door gebruik van lycra vezel droogt snel blijvend goede pasvorm Supplex materialen gaan jarenlang mee (wassen zoals op het wasetiket staat aangegeven)

€ 44,95
Details
€ 37,15 exclusief BTW

Roeipakje - Heren, PAMPUS

Pampus Heren roeipak met gevoerd zitvlak is gemaakt van supplex materiaal  en speciaal ontwikkeld om in te sporten. De zijkanten zijn gemaakt van gesublimeerd supplex. Supplex transporteert transpiratievocht naar buiten zodat het lichaam tijdens een stevige training droog en warm blijft.  Voordelen van Supplex: voelt zacht aan zo ademend materiaal, minder last van transpiratie optimale bewegingsvrijheid en uitstekende pasvorm door gebruik van lycra vezel droogt snel blijvend goede pasvorm Supplex materialen gaan jarenlang mee (wassen zoals op het wasetiket staat aangegeven)

€ 65,00
Details
€ 53,72 exclusief BTW

Roeipakje - Dames, PAMPUS

Pampus Dames roeipak heeft dunnere schouderbandjes en is op de rug meer ingesneden. Het pak heeft een gevoerd zitvlak  en is gemaakt van supplex materiaal  en speciaal ontwikkeld om in te sporten. De zijkanten zijn gemaakt van gesublimeerd supplex. Supplex transporteert transpiratievocht naar buiten zodat het lichaam tijdens een stevige training droog en warm blijft.  Voordelen van Supplex: voelt zacht aan zo ademend materiaal, minder last van transpiratie optimale bewegingsvrijheid en uitstekende pasvorm door gebruik van lycra vezel droogt snel blijvend goede pasvorm Supplex materialen gaan jarenlang mee (wassen zoals op het wasetiket staat aangegeven)

€ 65,00
Details
€ 53,72 exclusief BTW

Korte broek - PAMPUS

Pampus kortebroek met gevoerd zitvlak is gemaakt van supplex materiaal  en speciaal ontwikkeld om in te sporten. De zijkanten zijn gemaakt van gesublimeerd supplex. Supplex transporteert transpiratievocht naar buiten zodat het lichaam tijdens een stevige training droog en warm blijft.  Voordelen van Supplex: voelt zacht aan zo ademend materiaal, minder last van transpiratie optimale bewegingsvrijheid en uitstekende pasvorm door gebruik van lycra vezel droogt snel blijvend goede pasvorm Supplex materialen gaan jarenlang mee (wassen zoals op het wasetiket staat aangegeven)

€ 43,95
Details
€ 36,32 exclusief BTW

Lange broek - PAMPUS

Let op! De maat M is op dit moment niet voorradig, wanneer er 6 bestellingen binnen zijn voor de maat M zullen wij in overleg met de vereniging weer mogen bijbestellen. Het betekend dat wij in de wachttijd uw bestelling in backorder houden.  Pampus lange broek is gemaakt van supplex materiaal  en speciaal ontwikkeld om in te sporten. De zijkanten zijn gemaakt van gesublimeerd supplex. Supplex transporteert transpiratievocht naar buiten zodat het lichaam tijdens een stevige training droog en warm blijft.  Voordelen van Supplex: voelt zacht aan zo ademend materiaal, minder last van transpiratie optimale bewegingsvrijheid en uitstekende pasvorm door gebruik van lycra vezel droogt snel blijvend goede pasvorm Supplex materialen gaan jarenlang mee (wassen zoals op het wasetiket staat aangegeven)

€ 56,00
Details
€ 46,28 exclusief BTW

Oproeijack - PAMPUS

€ 120,00
Details
€ 99,17 exclusief BTW