De Laak

De Laak

Broek kort, gevoerd zitvlak, zwart

Deze UNISEX zwarte  korte broek is zowel voor dames als heren, hoge pasvorm bij de taille,  waardoor men met inbuigen de rug beschermt. Korte zwarte broek met gevoerd zitvlak ( padded seat) Deze korte zwarte broek is gemaakt van een 'solid' zwarte Dualfit. DUAL FIT STRONG. Deze stof is geproduceerd door MITI, één van de toonaangevende Italiaanse producenten van technisch textiel. DUAL FIT STRONG biedt hogere elasticiteit en duurzaamheid. De bijzondere weving vermindert de contactpunten tussen de kleding en de huid. Dit genereert een micro-circulatie van de lucht, waardoor de onaangename gevoel van kleverige stof op vochtige huid voorkomen wordt; dat weer resulteerd in comfort. Deze technische stof  trekt het zweet weg van de huid waardoor de huid droog blijft aanvoelen. Het groter comfort helpt om tot betere prestaties te komen en geeft een verminderd gevoel van vermoeidheid. DUAL FIT STRONG is: • duurzaam • elastisch • Comfortabel, zelfs als het nat is

€ 39,50
Details
€ 32,64 exclusief BTW

Broek lang - Dualfit, zwart met gevoerd zitvlak

Materiaal informatie vindt u hier

€ 53,95
Details
€ 44,59 exclusief BTW

Roeipakje - heren, De Laak

Materiaal: Geheel SupplexWelke maat heb ik nodig? Kijk hier

€ 55,95
Details
€ 46,24 exclusief BTW

Roeipakje - Dames, De Laak

Materiaal: Geheel SupplexWelke maat heb ik nodig? Kijk hier

€ 55,95
Details
€ 46,24 exclusief BTW

Shirt korte mouw - De Laak

Materiaal: Geheel PolyamideWelke maat heb ik nodig? Kijk hier

€ 24,95
Details
€ 20,62 exclusief BTW

Turtle - De Laak

De Laak Turtle is flouriserend geel aan de achterzijde en aan de voorzijde zwart met groen met een refelcterende band,  dit geeft high visibilty op het water.Aan de achterzijde bevindt zich een rits waar men sleutels of pasjes in kunt opbergen.Deze Turtle is gemaakt van Thermo Roubaix een fast-recovery super strech stof, luchtdoorlatend, thermoregulatie, sterk, zacht, comfortabel en gemakkelijk te onderhouden (30° wassen).Materiaal: 80% polyester en 20% elastan.Thermo Roubaix geeft warmte en comfort zonder gewicht, zelfs indien vochtig. Het is een lichtgewicht weefsel met hoge prestaties, gemaakt met ADVANSA ontwikkelde holle vezels gevuld met lucht voor een betere isolatie. Het droogt 20% sneller dan andere isolerende weefsels en 50% sneller dan katoen.

€ 79,95
Details
€ 66,07 exclusief BTW

Shirt korte mouw met rits - De Laak

Laak shirt korte mouw met rits is gemaakt van supplex materiaal speciaal ontwikkeld om in te sporten.  Supplex transporteert transpiratievocht naar buiten zodat het lichaam tijdens een stevige training droog en warm blijft.  Voordelen van Supplex: voelt zacht aan ademend materiaal, minder last van transpiratie optimale bewegingsvrijheid en uitstekende pasvorm door gebruik van lycra vezel droogt snel blijvend goede pasvorm Supplex materialen gaan jarenlang mee (wassen zoals op het wasetiket staat aangegeven)

€ 51,95
Details
€ 42,93 exclusief BTW

Broek lang - Supplex, zwart

Materiaal informatie vindt u hier

€ 49,95
Details
€ 41,28 exclusief BTW