Nederlands English

RP3 roeisimulator

De RP3s is het trainingsapparaat dat natuurgetrouw aanvoelt en je van directe feedback voorziet. Op de RP3s train je zoals je dat ook in de boot doet.
Nieuw: Nu met bluetooth vebinding voor Android en iOS.
Roeiers weten dat hun sport een optimale combinatie is van kracht, uithoudingsvermogen en techniek. Op statische indoor-trainers werk je met name aan conditie en kracht. De gelijkenis met écht roeien is klein. De RP3s is dynamisch: de machine is ontworpen om ook je coördinatie en techniek te ontwikkelen. Je voert dus een echte roeitraining uit.
Technisch roeien zonder blessures
Het rolbankje waar je op zit, blijft ongeveer op dezelfde plek. De machine beweegt naar je toe en van je af. Precies zoals dat in de boot gebeurt. Zo stimuleert de RP3s je om technisch goed te roeien. Doordat je de druk opbouwt en je niet tegen vaste elementen afzet, is de kans op knie-, rug- en ribblessures kleiner. De belasting op je lichaam is minder explosief.
Lange halen op tempo
Ook kun je trainen op hoger tempo terwijl je lange halen maakt. Op een statische trainer verplaats je je lichaam en ben je meer tijd kwijt aan de verandering van de richting waarin je beweegt. De meer cyclische beweging van de RP3s zorgt ervoor dat je gemakkelijker hoog tempo kunt roeien over lange afstand. Zo roei je bijvoorbeeld tempo 37 over 2000 meter. Op een statische indoor-trainer lukt dat niet. Zo kun je je perfect voorbereiden op wedstrijden in de boot.
Feedback via app
De RP3s werkt met een gloednieuwe gratis app die je kunt draaien op je eigen android of Apple tablet of smartphone. Op het scherm zie je direct je drukverdeling via een real time curve. Ook toont de app ondermeer je maximale kracht per haal, het aantal halen per minuut, je snelheid en je afstand. Je gebruikt de feedback om je roeihaal aan te scherpen. Natuurlijk kun je je hartslagmeter koppelen en je app afstellen op je eigen gewicht.
Kom proberen
Ben je niet bang om overtuigd te worden, kom dan vrijblijvend de RP3s proberen bij Roeigoed in Amsterdam. De RP3s staat daar naast een statische trainer. Zo kun je direct aanvoelen wat het beste bij jou past.
De RP3s is een Nederlandse uitvinding en een Nederlands product, maar wordt wereldwijd gebruikt door toproeiers.
 
 

RP3 Model S Black Edition

De RP3s is het trainingsapparaat dat natuurgetrouw aanvoelt en je van directe feedback voorziet. Op de RP3s train je zoals je dat ook in de boot doet. Technisch roeien zonder blessuresHet rolbankje waar je op zit, blijft ongeveer op dezelfde plek. De machine beweegt naar je toe en van je af. Precies zoals dat in de skiff gebeurt. Zo stimuleert de RP3s je om technisch goed te roeien. Doordat je de druk opbouwt en je niet tegen vaste elementen afzet, is de kans op knie-, rug- en ribblessures kleiner. De belasting op je lichaam is minder explosief. Feedback via appDe RP3s heeft geen monitor maar werkt met een gloednieuwe gratis app die je kunt draaien op je eigen android tablet of smartphone. Op het scherm zie je direct je drukverdeling via een real time curve. Ook toont de app ondermeer je maximale kracht per haal, het aantal halen per minuut, je snelheid en je afstand. Je gebruikt de feedback om je roeihaal aan te scherpen. Natuurlijk kun je je hartslagmeter koppelen en je app afstellen op je eigen gewicht.

€ 2.450,00
Details
€ 2.024,79 exclusief BTW