De Hoop

De Hoop

Let op! De kledingvouchers voor nieuwe leden werken niet in de webshop.

U kunt deze gebruiken bij aankoop in onze showroom.

Roeipakje - Unisex, De Hoop

Dit is het officiële bij de KNRB aangemelde kledingstuk dat op iedere wedstrijd gedragen moet worden.  Aan nieuwe leden van roeivereniging De Hoop wordt door het bestuur van De Hoop een voucher gegeven. Met de voucher ontvang je € 25,00 korting op De Hoop roeikleding. De voucher is alleen inwisselbaar in onze showroom en kan dus niet worden gebruikt bij online bestellen.

Shirt korte mouw - De Hoop

Dit is het officiële bij de KNRB aangemelde kledingstuk dat op iedere wedstrijd gedragen moet worden.   Aan nieuwe leden van roeivereniging De Hoop wordt door het bestuur van De Hoop een voucher gegeven. Met de voucher ontvang je € 25,00 korting op De Hoop roeikleding. De voucher kan alleen worden ingewisseld in onze showroom en dus niet worden gebruikt voor online bestellen.

Turtle Unisex - De Hoop

De Hoop Heren Turtle Deze Turtle is gemaakt van windtex in de kleur rood/zwart, de biesen en binnenkant van de kraag is afgebiest met zwart. Het logo van De Hoop is geborduurd zowel aan de voor als achterzijde.   De  gehele achterzijde van deze  turtle is gemaakt van Windtex en aan de voorzijde alleeen de bovenkant. Het onderste gedeelte van de voorkant is gemaakt van Thermo Roubaix .WINDTEX is ademend en functioneel,weerbestendig materiaal: Trainen bij koele temperaturen vereist het juiste materiaal. De oplossing is WINDTEX. WINDTEX is een zeer functioneel membraan dat bescherming biedt tegen wind en lichte regen. Het membraan laat het lichaam ademen zonder dat het teveel afkoelt. Het aangenaam warme lichaamsklimaat blijft behouden en overtollige warmte wordt afgevoerd. WINDTEX is bovendien slijtvast, onderhoudsvriendelijk en het behoudt zijn vorm.        Thermo Roubaix een fast-recovery super strech stof, luchtdoorlatend, thermoregulatie, sterk, zacht, comfortabel en gemakkelijk te onderhouden (30° wassen). Materiaal: 80% polyester en 20% elastan. Thermo Roubaix geeft warmte en comfort zonder gewicht, zelfs indien vochtig. Het is een lichtgewicht weefsel met hoge prestaties, gemaakt met ADVANSA ontwikkelde holle vezels gevuld met lucht voor een betere isolatie. Het droogt 20% sneller dan andere isolerende weefsels en 50% sneller dan katoen.

Mouwen - De Hoop

De HOOP  "Losse" mouwen in WINDTEX materiaal voor het roeien Deze " losse" mouwen, Windtex wit en Thermolite rood, zal opvallen op het water, maar houden uw armen  ook warm. Deze Dibi Windtex/Thermolite mouw warmers zijn speciaal ontwikkeld als toevoeging op de Turtle De Hoop.Makkelijk uit en aan te doen door de klitteband verbinding op de borst.   WINDTEX is ademend en functioneel,weerbestendig materiaal: Trainen bij koele temperaturen vereist het juiste materiaal. De oplossing is WINDTEX. WINDTEX is een zeer functioneel membraan dat bescherming biedt tegen wind en lichte regen. Het membraan laat het lichaam ademen zonder dat het teveel afkoelt. Het aangenaam warme lichaamsklimaat blijft behouden en overtollige warmte wordt afgevoerd. WINDTEX is bovendien slijtvast, onderhoudsvriendelijk en het behoudt zijn vorm.       De zijkanten van de mouwen is gemaakt van Thermo Roubaix een fast-recovery super strech stof, luchtdoorlatend, thermoregulatie, sterk, zacht, comfortabel en gemakkelijk te onderhouden (30° wassen). Materiaal: 80% polyester en 20% elastan. Thermo Roubaix geeft warmte en comfort zonder gewicht, zelfs indien vochtig. Het is een lichtgewicht weefsel met hoge prestaties, gemaakt met ADVANSA ontwikkelde holle vezels gevuld met lucht voor een betere isolatie. Het droogt 20% sneller dan andere isolerende weefsels en 50% sneller dan katoen.  

Turtle - Dames, De Hoop

Turtle De Hoop voor de Dames Deze Turtle is gemaakt van windtex in de kleur rood, de biesen en binnenkant van de kraag is afgebiest met zwart. Het logo van De Hoop is geborduurd zowel aan de voor als achterzijde.  Deze turtle heeft een mooie pasvorm, ook  voor dames met een vollere boezem. De aansluiting bij de armen is hierdoorstrakker dan bij een unisex model. De  gehele achterzijde van deze  turtle is gemaakt van Windtex en aan de voorzijde de bovenkant. Het onderste gedeelte van de voorkant is gemaakt van Thermo Roubaix .WINDTEX is ademend en functioneel,weerbestendig materiaal: Trainen bij koele temperaturen vereist het juiste materiaal. De oplossing is WINDTEX. WINDTEX is een zeer functioneel membraan dat bescherming biedt tegen wind en lichte regen. Het membraan laat het lichaam ademen zonder dat het teveel afkoelt. Het aangenaam warme lichaamsklimaat blijft behouden en overtollige warmte wordt afgevoerd. WINDTEX is bovendien slijtvast, onderhoudsvriendelijk en het behoudt zijn vorm.        Thermo Roubaix een fast-recovery super strech stof, luchtdoorlatend, thermoregulatie, sterk, zacht, comfortabel en gemakkelijk te onderhouden (30° wassen). Materiaal: 80% polyester en 20% elastan. Thermo Roubaix geeft warmte en comfort zonder gewicht, zelfs indien vochtig. Het is een lichtgewicht weefsel met hoge prestaties, gemaakt met ADVANSA ontwikkelde holle vezels gevuld met lucht voor een betere isolatie. Het droogt 20% sneller dan andere isolerende weefsels en 50% sneller dan katoen.