De Hoop

De Hoop

Let op! De kledingvouchers voor nieuwe leden werken niet in de webshop.

U kunt deze gebruiken bij aankoop in onze showroom.

Hoodie lustrum De Hoop

EXLUSIEF voor het lustrumjaar van De Hoop De PREMIUM hoodie met het lustrum-logo. Deze hoodie wordt speciaal voor u bedrukt, en kan dus niet geretourneerd of geruild worden. De levertijd is ongeveer tien werkdagen. Verkrijgbaar in zwart of rood. Geef bij het afronden van de bestelling aan welke kleur je wenst te ontvangen.

€ 42,50
Details
€ 35,12 exclusief BTW

Petje De Hoop Lustrum

Speciale lustrumpet

€ 16,50
Details
€ 13,64 exclusief BTW

Polo Dames , De Hoop

€ 30,00
Details
€ 24,79 exclusief BTW

Polo Heren , De Hoop

€ 30,00
Details
€ 24,79 exclusief BTW

Sweater, De Hoop

€ 30,00
Details
€ 24,79 exclusief BTW

Roeipakje - Unisex, De Hoop

€ 59,00
Details
€ 48,76 exclusief BTW

Shirt korte mouw - De Hoop

Dit is het officiële bij de KNRB aangemelde kledingstuk dat op iedere wedstrijd gedragen moet worden.    Aan nieuwe leden van roeivereniging De Hoop wordt door het bestuur van De Hoop een voucher gegeven. Met de voucher ontvang je € 25,00 korting op De Hoop roeikleding. De voucher kan alleen worden ingewisseld in onze showroom en dus niet worden gebruikt voor online bestellen.

€ 45,00
Details
€ 37,19 exclusief BTW

Shirt lange mouw coolmax- De Hoop

€ 49,00
Details
€ 40,50 exclusief BTW

Shirt lange mouw met rits- De Hoop

€ 59,00
Details
€ 48,76 exclusief BTW

Turtle Unisex - De Hoop

De Hoop Heren Turtle. Deze Turtle is gemaakt van windtex in de kleur rood/zwart, de biesen en binnenkant van de kraag is afgebiest met zwart. Het logo van De Hoop is geborduurd zowel aan de voor als achterzijde.   De  gehele achterzijde van deze  turtle is gemaakt van Windtex en aan de voorzijde alleeen de bovenkant. Het onderste gedeelte van de voorkant is gemaakt van Thermo Roubaix .WINDTEX is ademend en functioneel,weerbestendig materiaal:Trainen bij koele temperaturen vereist het juiste materiaal.De oplossing is WINDTEX.WINDTEX is een zeer functioneel membraan dat bescherming biedt tegen wind en lichte regen. Het membraan laat het lichaam ademen zonder dat het teveel afkoelt. Het aangenaam warme lichaamsklimaat blijft behouden en overtollige warmte wordt afgevoerd. WINDTEX is bovendien slijtvast, onderhoudsvriendelijk en het behoudt zijn vorm.        Thermo Roubaix een fast-recovery super strech stof, luchtdoorlatend, thermoregulatie, sterk, zacht, comfortabel en gemakkelijk te onderhouden (30° wassen). Materiaal: 80% polyester en 20% elastan. Thermo Roubaix geeft warmte en comfort zonder gewicht, zelfs indien vochtig. Het is een lichtgewicht weefsel met hoge prestaties, gemaakt met ADVANSA ontwikkelde holle vezels gevuld met lucht voor een betere isolatie. Het droogt 20% sneller dan andere isolerende weefsels en 50% sneller dan katoen.

€ 99,00
Details
€ 81,82 exclusief BTW

Sweater - Dames, De Hoop

€ 50,00
Details
€ 41,32 exclusief BTW

Bandana De Hoop

Deze multi-sjaal voelt zacht aan en is gemaakt van de snelst drogende high - tech stof  COOLMAX ® Dit materiaal is ontwikkeld door wetenschappers van DuPont ® ( INVISTA ® ) in 1986, die als eerste stof ontwierpen met een vochtregulatie systeem. COOLMAX ® is geen materiaal/stof die chemisch wordt  behandeld om zijn vocht management systeem te creëren.  Daar in tegen is het in de stof verweven, een  vier kanaals polyester vezels verweven  in cross secties zodat  er lucht stroomt door de stof. Dit betekent dat de prestaties in ingebouwd in de stof en niet zal vervagen met de tijd .Het comfort van COOLMAX ® wordt versterkt door het gebruik van LYCRA ® elastane . Naast het handhaven van de kerntemperatuur van het lichaam is COOLMAX ® Sneldrogend • Comfortabel en elastisch • Duurzaam • Lichtgewicht • Temperatuurregulerend   One size fits all.

€ 13,50
Details
€ 11,16 exclusief BTW