Nederlands English

Concept2 RowErg

 

Concept2 RowERg

De Concept2 RowErg roeitrainer is wereldwijd de standaard op het gebied van indoorroeien. Zowel toproeiers, recreanten alsook beoefenaars van vele andere sporten maken gebruik van de Concept2 Rowerg, een top roeitrainer, om in conditie te blijven.

Low impact en full body workout

Je traint voornamelijk de spieren in kuiten, bovenbenen, billen, rug, buik, armen en schouders. En dat alles zonder de gewrichten te belasten, zoals bijvoorbeeld bij hardlopen. De RowErg is verkrijgbaar in de kleur zwart, nu met de nieuwe PM5 performance monitor.

Concept2 RowErg met PM5, zwart

De Concept 2 Roeitrainer, 's Werelds beste roeimachine, heeft nu een nog betere monitor:   De PM5 geeft het volgende weer: afstand, snelheid, tempo, verbruikte calorieën en Watts voor elke training die je doet. Je kunt kiezen uit 5 verschillende schermweergaves: Alle gegevens, Krachtcurve, Staafdiagram, Grote Weergave en sparring-boot/sparring-skiër. Het backlight van de PM5 zorgt ervoor dat alles op het scherm goed zichtbaar is. Het verlicht de monitor automatisch als deze opstart en zal blijven verlichten tijdens de training.   Draadloze Hartslag weergave op de Concept 2 Roeitrainer De PM5 ondersteunt ANT+ en Bluetooth Smart voor een draadloze hartslag weergave. Om gebruik te maken van dit onderdeel, heb je een hartslagband nodig die een van deze hartslagsystemen ondersteunt. Wees er van bewust dat de PM5 met Bluetooth Smart en niet met Bluetooth werkt, dit is een andere techniek. USB Flash Drive Compatible De PM5 heeft 2 manieren waarop de trainingsresultaten kunnen worden opgeslagen. Op het geheugen van de monitor zelf of met een USB Stick. De USB Stick slaat je resultaten op en maakt ze verplaatsbaar. Met de gratis Concept2 Utility software, kan je de resultaten uploaden naar je online logboek of je resultaten overzetten op je computer. Alleen mogelijk met FAT of FAT32 USB poorten. Energie opwekking De PM5 gebruikt twee batterijen, 1,5 V alkaline, maat D. Tijdens je training werkt de monitor via de energie afkomstig van het vliegwiel om de levensduur van de batterijen te verlengen. Spelletjes Er zijn dagen dat je wat extra motivatie kan gebruiken, of je wil een pauze wil op je dagelijkse routine, check dan de PM5 spellen. Deze zijn ook zeer geschikt als lesmateriaal voor zowel kinderen als volwassenen. Kies uit het Vis Spel, Darten, Target Training of Biatlon.   Racen De nauwkeurigheid van de PM5 maakt de monitor zeer geschikt voor races en wedstrijden. Met een PM5 kan je een competitie houden tegen je teamgenoten of je trainingspartners, zelfs als ze niet in dezelfde ruimte zijn. De PM5 ondersteunt bekabelde races (machines met PM5 displays die d.m.v. kabels met elkaar zijn gekoppeld.)

€ 1.195,00
Details
€ 987,60 exclusief BTW