Nederlands English

KWVL

Het inschrijfmoment voor navy/groene KWVL Clubkleding is verstreken

Broeken en bedrukte fluokleding kunnen wél het hele jaar door besteld worden.

KWVL Unisex Shirt Fluo Geel

KWVL unisex shirt, op de borst en rug het logo van KWVL. Dit kledingstuk is het hele jaar door te bestellen en wordt exclusief voor u bedrukt Helaas kunnen wij custom made artikelen niet retour nemen.

€ 25,00
Details
€ 20,66 exclusief BTW

KWVL Dames Shirt Fluo Geel

KWVL Shirt voor dames, op de borst en rug het logo van KWVL. Dit kledingstuk is het hele jaar door te bestellen en wordt exclusief voor u bedrukt Helaas kunnen wij custom made artikelen niet retour nemen.

€ 25,00
Details
€ 20,66 exclusief BTW

KWVL Unisex Hemd Fluo geel, racerback

KWVL unisex hemd, op de borst en rug het logo van KWVL. Dit kledingstuk is het hele jaar door te bestellen en wordt exclusief voor u bedrukt Helaas kunnen wij custom made artikelen niet retour nemen.

€ 20,00
Details
€ 16,53 exclusief BTW

KWVL Dames Hemd Fluo geel, racerback

KWVL Hemd voor dames, op de borst en rug het logo van KWVL. Dit kledingstuk is het hele jaar door te bestellen en wordt exclusief voor u bedrukt Helaas kunnen wij custom made artikelen niet retour nemen.

€ 20,00
Details
€ 16,53 exclusief BTW

KWVL, Fluo geel winddicht en waterdicht jack

KWVL wind en waterdichte jas met op de borst en rug het logo van KWVL. Dit kledingstuk is het hele jaar door te bestellen en wordt exclusief voor u bedrukt Helaas kunnen wij custom made artikelen niet retour nemen.

€ 54,95
Details
€ 45,41 exclusief BTW

Broek kort, gevoerd zitvlak, navy

Korte navy broek met gevoerd zitvlak ( padded seat) Deze UNISEX navy korte broek is zowel voor dames als heren, hoge pasvorm bij de taille,  waardoor men met inbuigen de rug beschermt.  Deze korte navy broek is gemaakt van Dualfit. DUAL FIT STRONG. Deze stof is geproduceerd door MITI, één van de toonaangevende Italiaanse producenten van technisch textiel. DUAL FIT STRONG biedt hogere elasticiteit en duurzaamheid. De bijzondere weving vermindert de contactpunten tussen de kleding en de huid. Dit genereert een micro-circulatie van de lucht, waardoor de onaangename gevoel van kleverige stof op vochtige huid voorkomen wordt; dat weer resulteerd in comfort. Deze technische stof  trekt het zweet weg van de huid waardoor de huid droog blijft aanvoelen. Het groter comfort helpt om tot betere prestaties te komen en geeft een verminderd gevoel van vermoeidheid. DUAL FIT STRONG is: • duurzaam • elastisch • Comfortabel, zelfs als het nat is

€ 42,50
Details
€ 35,12 exclusief BTW

Broek driekwart - Supplex, navy, gevoerd zitvlak

Driekwart Navy Supplex broek met gevoerdzitvlak Deze driekwartbroek valt qua lengte net over de knie. In de band zit een touwtje bevestigd om de broek strak aan te kunnen trekken in de taille. Gemaakt van supplex in de kleur navy en qua lengte uitermate geschikt voor het voor- en najaar.  Supplex materiaal is speciaal ontwikkeld om in te sporten. Supplex transporteert transpiratievocht naar buiten zodat het lichaam tijdens een stevige training droog en warm blijft.  Voordelen van Supplex: voelt zacht aan zo ademend materiaal, minder last van transpiratie optimale bewegingsvrijheid en uitstekende pasvorm door gebruik van lycra vezel droogt snel blijvend goede pasvorm Supplex materialen gaan jarenlang mee (wassen zoals op het wasetiket staat aangegeven)

€ 54,50
Details
€ 45,04 exclusief BTW

Broek lang - Harditex, navy

€ 54,50
Details
€ 45,04 exclusief BTW

Broek lang - Dualfit, navy

Materiaal informatie vindt u hier

€ 56,50
Details
€ 46,69 exclusief BTW

Broek lang - Dualfit, navy met gevoerd zitvlak

€ 59,50
Details
€ 49,17 exclusief BTW

Broek lang - Thermolite, navy

Materiaal informatie vindt u hier

€ 58,50
Details
€ 48,35 exclusief BTW

Broek lang - Thermolite, gevoerd zitvlak navy

€ 61,50
Details
€ 50,83 exclusief BTW