Nederlands English

Barendrecht

RV Barendrecht Sublimatie shirt met rits

RV Barendrecht  meril korte mouw met rits  met  logo (sublimatie) op de borst. De bestelling word exclusief voor u gedrukt. Helaas kunnen wij costum made artikelen niet retour nemen.

€ 53,45
Details
€ 44,17 exclusief BTW

RV Barendrecht Roeipakje

RV Barendrecht Roeipakje met het logo (sublimatie) op de borst. De bestelling word exclusief voor u gedrukt. Helaas kunnen wij costum made artikelen niet retour nemen.

€ 64,50
Details
€ 53,31 exclusief BTW

RV Barendrecht Rib Tex Mesh

RV Barendrecht Rib Tex Mesh korte mouw met het logo (sublimatie) op de borst. De bestelling word exclusief voor u gedrukt. Helaas kunnen wij costum made artikelen niet retour nemen.

€ 37,45
Details
€ 30,95 exclusief BTW

RV Barendrecht Turtle Fluo Oranje

RV Barendrecht Fluo Oranje turtle met logo. De bestelling word exclusief voor u gedrukt. Helaas kunnen wij costum made artikelen niet retour nemen. Kleur kan iets afwijken van de afbeelding. 

€ 92,50
Details
€ 76,45 exclusief BTW

Broek kort, gevoerd zitvlak, zwart

Deze UNISEX zwarte  korte broek is zowel voor dames als heren, hoge pasvorm bij de taille,  waardoor men met inbuigen de rug beschermt. Korte zwarte broek met gevoerd zitvlak ( padded seat) Deze korte zwarte broek is gemaakt van een 'solid' zwarte Dualfit. DUAL FIT STRONG. Deze stof is geproduceerd door MITI, één van de toonaangevende Italiaanse producenten van technisch textiel. DUAL FIT STRONG biedt hogere elasticiteit en duurzaamheid. De bijzondere weving vermindert de contactpunten tussen de kleding en de huid. Dit genereert een micro-circulatie van de lucht, waardoor de onaangename gevoel van kleverige stof op vochtige huid voorkomen wordt; dat weer resulteerd in comfort. Deze technische stof  trekt het zweet weg van de huid waardoor de huid droog blijft aanvoelen. Het groter comfort helpt om tot betere prestaties te komen en geeft een verminderd gevoel van vermoeidheid. DUAL FIT STRONG is: • duurzaam • elastisch • Comfortabel, zelfs als het nat is

€ 42,50
Details
€ 35,12 exclusief BTW

Broek lang - Dualfit, zwart met gevoerd zitvlak

Materiaal informatie vindt u hier

€ 59,50
Details
€ 49,17 exclusief BTW