Nederlands English

Nautilus

Roeipakje Heren, Nautilus

Dit is het officiële bij de KNRB aangemelde kledingstuk dat op iedere wedstrijd gedragen moet worden. 

€ 67,50
Details
€ 55,79 exclusief BTW

Roeipakje Dames, Nautilus

Dit is het officiële bij de KNRB aangemelde kledingstuk dat op iedere wedstrijd gedragen moet worden. 

€ 67,50
Details
€ 55,79 exclusief BTW

Korte mouwen shirt - Nautilus

Dit is het officiële bij de KNRB aangemelde kledingstuk dat op iedere wedstrijd gedragen moet worden.  Materiaal: harditex

€ 45,00
Details
€ 37,19 exclusief BTW

Korte broek - Nautilus

Dit is onderdeel van het officiële bij de KNRB aangemelde kledingstuk dat op iedere wedstrijd gedragen moet worden.  Materiaal: Dualfit met gevoerd zitvlak voor extra comfort.

€ 49,50
Details
€ 40,91 exclusief BTW

Lange broek - Nautilus

Dit is onderdeel van het officiële bij de KNRB aangemelde kledingstuk dat op iedere wedstrijd gedragen moet worden.  Materiaal: Dualfit.

€ 59,50
Details
€ 49,17 exclusief BTW

Polo, Nautilus

Deze polo wordt speciaal voor u bedrukt. De levertijd is ongeveer tien werkdagen. Helaas kunnen gedrukte artikelen niet geretourneerd of geruild worden.

€ 30,00
Details
€ 24,79 exclusief BTW

Oproeijack - Nautilus

Nautilus oproei-jack Waterdicht, ademend en winddicht. Totale bescherming met een hoog comfort. Drystorm-membraanstoffen bestaan uit drie lagen. De buitenste laag van de stof is waterdicht, het membraan ademt naar buiten en laat de wind niet door, de binnenste laag absorbeert vocht en transporteert dit naar buiten, waardoor de binnentemperatuur wordt gereguleerd. Drystorm-stoffen bereiken een hoge thermische isolatie, uitstekend ademend vermogen, maximale prestaties bij het sporten en een grote verscheidenheid aan combinaties in de binnen- en buitenlagen van het membraan.

€ 159,00
Details
€ 131,41 exclusief BTW

Zitkussen - boot, damesmodel

Comfortabel kussen voor in de boot. Met antislipprofiel en haakje voor de broek bij het tillen van de boot, 12 mm dik. De gaten van het damesmodel zitten iets verder uit elkaar dan de gaten van het herenmodel. De zitbotten van een vrouw zitten over het algemeen verder uit elkaar dan bij de heer

€ 24,95
Details
€ 20,62 exclusief BTW

Zitkussen - boot, herenmodel

Comfortabel kussen voor in de boot. Met antislipprofiel en haakje voor de broek bij het tillen van de boot. 12 mm dik. De gaten van het herenmodel zitten iets dichter bij elkaar dan de gaten van het damesmodel. De zitbotten van een heer zitten over het algemeen dichter bij elkaar dan bij de vrouw.

€ 24,95
Details
€ 20,62 exclusief BTW