Nederlands English

Turtle dames - Navy met witte afwerking

€ 85,00

€ 70,25 exclusief BTW
Voorraad
Voorraad
Maat
Maattabel


Turtle Lanier voor de Dames

Deze Turtle is gemaakt van windtex in de kleur navy, de biesen en binnenkant van de kraag is afgebiest in wit. Deze turtle heeft een mooie pasvorm, is qua lengte van lichaam langer dan ons vorige model,  en ook voor dames met een vollere boezem is dit een zeer fijn model. De aansluiting bij de armen is hierdoorstrakker dan bij een unisex model. 

De gehele achterzijde van deze  turtle is gemaakt van Windtex en van de voorzijde de bovenkant.

Het onderste gedeelte van de voorkant is gemaakt van Thermo Roubaix .

WINDTEX is ademend en functioneel,weerbestendig materiaal:
Trainen bij koele temperaturen vereist het juiste materiaal.
De oplossing is WINDTEX.
WINDTEX is een zeer functioneel membraan dat bescherming biedt tegen wind en lichte regen. Het membraan laat het lichaam ademen zonder dat het teveel afkoelt. Het aangenaam warme lichaamsklimaat blijft behouden en overtollige warmte wordt afgevoerd. WINDTEX is bovendien slijtvast, onderhoudsvriendelijk en het behoudt zijn vorm.
      

 Thermo Roubaix een fast-recovery super strech stof, luchtdoorlatend, thermoregulatie, sterk, zacht, comfortabel en gemakkelijk te onderhouden (30° wassen).

Materiaal: 80% polyester en 20% elastan.

Thermo Roubaix geeft warmte en comfort zonder gewicht, zelfs indien vochtig. Het is een lichtgewicht weefsel met hoge prestaties, gemaakt met ADVANSA ontwikkelde holle vezels gevuld met lucht voor een betere isolatie. Het droogt 20% sneller dan andere isolerende weefsels en 50% sneller dan katoen.

Merk Di-Bi