Nederlands English

Turtle Dames Lanier - Windtex Fluo Roze

€ 92,50

€ 76,45 exclusief BTW
Voorraad
Voorraad
Maat
Maattabel


Turtle Lanier voor de Dames

Deze Turtle is gemaakt van windtex in de kleur fluo roze, de biesen en binnenkant van de kraag is afgebiest in wit. Deze turtle heeft een mooie pasvorm, is qua lengte van lichaam langer dan ons vorige model,  en ook  voor dames met een vollere boezem is dit een zeer fijn model. De aansluiting bij de armen is hierdoorstrakker dan bij een unisex model. 

De  gehele achterzijde van deze  turtle is gemaakt van Windtex en van de voorzijde de bovenkant.

Het onderste gedeelte van de voorkant is gemaakt van Thermo Roubaix .

WINDTEX is ademend en functioneel,weerbestendig materiaal:
Trainen bij koele temperaturen vereist het juiste materiaal.
De oplossing is WINDTEX.
WINDTEX is een zeer functioneel membraan dat bescherming biedt tegen wind en lichte regen. Het membraan laat het lichaam ademen zonder dat het teveel afkoelt. Het aangenaam warme lichaamsklimaat blijft behouden en overtollige warmte wordt afgevoerd. WINDTEX is bovendien slijtvast, onderhoudsvriendelijk en het behoudt zijn vorm.
      

 Thermo Roubaix een fast-recovery super strech stof, luchtdoorlatend, thermoregulatie, sterk, zacht, comfortabel en gemakkelijk te onderhouden (30° wassen).

Materiaal: 80% polyester en 20% elastan.

Thermo Roubaix geeft warmte en comfort zonder gewicht, zelfs indien vochtig. Het is een lichtgewicht weefsel met hoge prestaties, gemaakt met ADVANSA ontwikkelde holle vezels gevuld met lucht voor een betere isolatie. Het droogt 20% sneller dan andere isolerende weefsels en 50% sneller dan katoen.

Merk Di-Bi
Bijpassende artikelen

Multisjaal - Bandana Rowing Roze

Deze multi-sjaal in roze, met een opdruk van grafische roeiboten,  voelt zacht aan en is gemaakt van de snelst drogende high - tech stof  COOLMAX ® Dit materiaal is ontwikkeld door wetenschappers van DuPont ® ( INVISTA ® ) in 1986, die als eerste stof ontwierpen met een vochtregulatie systeem. COOLMAX ® is geen materiaal/stof die chemisch wordt  behandeld om zijn vocht management systeem te creëren.  Daar in tegen is het in de stof verweven, een  vier kanaals polyester vezels verweven  in cross secties zodat  er lucht stroomt door de stof. Dit betekent dat de prestaties in ingebouwd in de stof en niet zal vervagen met de tijd .Het comfort van COOLMAX ® wordt versterkt door het gebruik van LYCRA ® elastane . Naast het handhaven van de kerntemperatuur van het lichaam is COOLMAX ® Sneldrogend • Comfortabel en elastisch • Duurzaam • Lichtgewicht • Temperatuurregulerend   One size fits all.

€ 13,50
Details
€ 11,16 exclusief BTW