Nederlands English

Roei-jack, Dudok van Heel

€ 119,00

€ 98,35 exclusief BTW
Voorraad
Voorraad
Maat
Maattabel


Dudok van Heel Roei- jack

Microfiber met RESPIRA® membranen. RESPIRA® betekend letterlijk ADEM. Dit materiaal is  licht in gewicht, volledig waterafstotend en is makkelijk in het onderhoud. Microfiber is verkrijgbaar in twee uitvoeringen: suède ( manopesca ) of glanzend (ijs) . De microfiber stof is van nature waterafstotend.
 
RESPIRA® is ontwikkeld door de R&D afdeling van Resinaturaveneta , een van de toonaangevende Italiaanse fabrikant van waterdichte , ademende membranen . De membranen worden op grote schaal gebruikt in technische kleding , zoals fietsen, skiën en schaatsen. En nu ook door Di - Bi  toegepast in technische kledingstukken voor roeien. De water - en winddicht membraan RESPIRA® is een 3de generatie ademende stof . Dankzij de ITS gepatenteerde samenstelling, absorbeert  deze vocht uit de huid, waardoor het makkelijk verdampt . Dit creëert een comfortabel microklimaat tussen de huid en de kleding , die altijd droog en in lijn is met de lichaamstemperatuur . 
RESPIRA®is :
• duurzaam
• lichtgewicht
• ademend
• elastisch
• 100 % water –proof    

Andere toepassingen voor RESPIRA® :
Microfiber in combinatie met RESPIRA® membranen kunnen worden gebruikt voor jassen en turtles.

Let op de naden zijn niet gesealed  en zijpanden zijn van andere materiaal en hierdoor is het geen regenjas, maar een jas die beschermt tegen de elementen.