DiBi Roeikleding

Di-bi Roeikleding

roeikleding shirt lange mouwroeikleding kort broek roeikleding roeipakje


Een compleet assortiment

Het is belangrijk dat roeikleding comfortabel zit tijdens het roeien. Daarnaast moet het je beschermen tegen de elementen in de verschillende seizoenen. 

Onze roeikleding wordt met de hand gemaakt in Italië door Di-Bi. Di-Bi is gespecialiseerd in kleding voor roeiers en is tevens de uitvinder van het roeipakje.

De kledingstukken worden gemaakt van materialen die geschikt zijn voor zowel binnen als buiten roeien. Ze zijn ademend en snel drogend, waardoor de kleding zeer comfortabel zit.

Wij voeren dit roeikleding merk al sinds 1995. De reden? Di-Bi staat synoniem voor kwaliteit. 

Vaste collectie

Hier vind je alles wat een roeier nodig heeft. De vaste collectie bestaat uit roeipakjesroei-jacksturtleslange en korte mouwen roeishirts en korte en lange roeibroeken.

Verenigings- en teamkleding
Er is natuurlijk meer mogelijk dan onze vaste collectie. Wij verzorgen al jaren de verenigingskleding voor een groot aantal roeiverenigingen. Di-Bi kan kleding leveren in verenigingskleuren met verenigingslogo en/of eventuele sponsors. Het drukken of borduren van het logo wordt direct in het proces verwerkt, waardoor het resultaat van hoogstaande kwaliteit is. Het is ook mogelijk om voor jouw team speciaal ontworpen kleding te bestellen. Kijk voor meer informatie bij clubtenues.