Nederlands English

Roeitrainer huren zonder verplichting | Roeiapparaat huren Concept 2

Een Concept2 roeitrainer huren vanaf € 29,00 per maand

De mogelijkheden:

Je kunt de roeimachine zonder enige verplichting huren. Dit kan interessant zijn indien je tijdelijk in Nederland verblijft of als je de Indoor Rower eerst wilt uitproberen voordat je besluit over te gaan tot aanschaf.

Roeitrainer huren met mogelijkheid tot aanschaf

Bij het huren van de Model D is het mogelijk op enig moment over te gaan op aanschaf van de Concept2 roeitrainer.

 

 

Huur Concept2 RowErg minimaal 3 maanden E 49,00 p/m incl. E 115,- borg en E 25,- adm. kosten

ALLEEN BINNEN NEDERLAND MOGELIJK Huur 3 maanden € 49,- per maand. Voor particulier gebruik daarna € 49,- per maand zolang als je wil huren. De Model D met PM5 display.  Je krijgt een nieuwe zwarte Concept2 thuisbezorgt en kunt meteen beginnen met trainen.  Mocht je, net als wij, verslaafd raken aan het regelmatige sporten dan kun je ons vragen om je een berekening voor het overnemen van je machine te sturen.  Je krijgt dan de helft van je betaalde huur als korting. Uiteraard verrekenen we ook nog de borg.  Maar als je het toch niet bij je blijkt te passen dan is het maar goed dat je gehuurd hebt en kun je hem zonder problemen aan ons retourneren.   Eerste betaling € 49,- + € 25,-  + € 115,-  = € 189,- (eerste maand huur + administratiekosten + borg) N.B. Huren is alleen mogelijk als je in bezit van een Nederlands bankrekeningnummer bent. Je maakt de eerste betaling via Ideal over. Na deze betaling zenden we je een machtigingsformulier om ons de huur van de volgende termijnen automatisch te laten incasseren van de bankrekening die je voor de Ideal betaling hebt gebruikt. Nadat we het ingevulde formulier hebben ontvangen, wordt de machine naar je verzonden. De borg krijg je retour bij aanschaf of beëindiging van de huurovereenkomst (indien de roeimachine onbeschadigd is). Bij aanschaf van het roeiapparaat wordt tevens 50% van de betaalde huur in mindering gebracht op de aankoopprijs. Als je een eerder verhuurde machine hebt gekregen, krijg je ook nog korting op de aanschafprijs.

€ 189,00
Details
€ 156,20 exclusief BTW

Huur Concept2 RowErg, minimaal 6 maanden E 39,- p/m incl.E 115,- borg en E 25,- adm. kosten

ALLEEN BINNEN NEDERLAND MOGELIJK Huur 6 maanden € 39,- per maand Voor particulier gebruik daarna € 39,- per maand zolang je wil huren.    Je krijgt een (meestal jong gebruikte) zwarte Concept2 thuisbezorgt en kunt meteen beginnen met trainen.  Mocht je, net als wij, verslaafd raken aan het regelmatige sporten dan kun je ons vragen om je een berekening voor het overnemen van je machine te sturen.  Je krijgt dan de helft van je betaalde huur als korting. Uiteraard verrekenen we ook nog de borg.  Maar als je het toch niet bij je blijkt te passen dan is het maar goed dat je gehuurd hebt en kun je hem zonder problemen aan ons retourneren.   Eerste betaling € 39,- + € 25,-  + € 115,-  = € 179,- (eerste maand huur + administratiekosten + borg) N.B. Huren is alleen mogelijk als je in bezit van een Nederlands bankrekeningnummer bent. Je maakt de eerste betaling via Ideal over. Na deze betaling zenden we je een machtigingsformulier om ons de huur van de volgende termijnen automatisch te laten incasseren van de bankrekening die je voor de Ideal betaling hebt gebruikt. Nadat we het ingevulde formulier hebben ontvangen, wordt de machine naar je verzonden. De borg krijg je retour bij aanschaf of beëindiging van de huurovereenkomst (indien de roeimachine onbeschadigd is). Bij aanschaf van het roeiapparaat wordt tevens 50% van de betaalde huur in mindering gebracht op de aankoopprijs. Als je een eerder verhuurde machine hebt gekregen, krijg je ook nog korting op de aanschafprijs.  

€ 179,00
Details
€ 147,93 exclusief BTW

Huur Concept2 RowErg, minimaal 12 maanden E 29,- p/m incl.E 115,- borg en E 25,- adm. kosten

ALLEEN BINNEN NEDERLAND MOGELIJK Huur 12 maanden 29,- per maand Voor particulier gebruik daarna € 29,- per maand zolang je wil huren.    Je krijgt een (meestal jong gebruikte) zwarte Concept2 thuisbezorgt en kunt meteen beginnen met trainen.  Mocht je, net als wij, verslaafd raken aan het regelmatige sporten dan kun je ons vragen om je een berekening voor het overnemen van je machine te sturen.  Je krijgt dan de helft van je betaalde huur als korting. Uiteraard verrekenen we ook nog de borg.  Maar als je het toch niet bij je blijkt te passen dan is het maar goed dat je gehuurd hebt en kun je hem zonder problemen aan ons retourneren.   Eerste betaling € 29,- + € 25,-  + € 115,-  = € 169,- (eerste maand huur + administratiekosten + borg) N.B. Huren is alleen mogelijk als je in bezit van een Nederlands bankrekeningnummer bent. Je maakt de eerste betaling via Ideal over. Na deze betaling zenden we je een machtigingsformulier om ons de huur van de volgende termijnen automatisch te laten incasseren van de bankrekening die je voor de Ideal betaling hebt gebruikt. Nadat we het ingevulde formulier hebben ontvangen, wordt de machine naar je verzonden. De borg krijg je retour bij aanschaf of beëindiging van de huurovereenkomst (indien de roeimachine onbeschadigd is). Bij aanschaf van het roeiapparaat wordt tevens 50% van de betaalde huur in mindering gebracht op de aankoopprijs. Als je een eerder verhuurde machine hebt gekregen, krijg je ook nog korting op de aanschafprijs.

€ 169,00
Details
€ 139,67 exclusief BTW