Huur Indoor Rower D, minimaal 6 maanden E 39,- p/m incl.E 115,- borg en E 25,- adm. kosten

€ 179,00

€ 147,93 exclusief BTW
Voorraad
Voorraad


Huur 6 maanden

€ 39,- per maand Voor particulier gebruik

daarna € 39,- per maand zolang je wil huren. 

 

Je krijgt een (meestal jong gebruikte) zwarte Concept2 thuisbezorgt en kunt meteen beginnen met trainen.  Mocht je, net als wij, verslaafd raken aan het regelmatige sporten dan kun je ons vragen om je een berekening voor het overnemen van je machine te sturen.  Je krijgt dan de helft van je betaalde huur als korting. Uiteraard verrekenen we ook nog de borg.  Maar als je het toch niet bij je blijkt te passen dan is het maar goed dat je gehuurd hebt en kun je hem zonder problemen aan ons retourneren.  

Eerste betaling € 39,- + € 25,-  + € 115,-  = € 179,- (eerste maand huur + administratiekosten + borg)

N.B.

Huren is alleen mogelijk als je in bezit van een Nederlands bankrekeningnummer bent. Je maakt de eerste betaling via Ideal over. Na deze betaling zenden we je een machtigingsformulier om ons de huur van de volgende termijnen automatisch te laten incasseren van de bankrekening die je voor de Ideal betaling hebt gebruikt. Nadat we het ingevulde formulier hebben ontvangen, wordt de machine naar je verzonden.

De borg krijg je retour bij aanschaf of beëindiging van de huurovereenkomst (indien de roeimachine onbeschadigd is). Bij aanschaf van het roeiapparaat wordt tevens 50% van de betaalde huur in mindering gebracht op de aankoopprijs. Als je een eerder verhuurde machine hebt gekregen, krijg je ook nog korting op de aanschafprijs.

 Meer informatie over huren vind je hier.

 

Artikel document huurvoorwaarden-indoor-rower6.pdf
Maat Paar