Indoor Rower model D met PM5, grijs

€ 1.049,00

€ 866,94 exclusief BTW
Voorraad
Voorraad


De Concept 2 Roeitrainer, 's Werelds beste roeimachine, heeft nu een nog betere monitor:

 

De PM5 geeft het volgende weer: afstand, snelheid, tempo, verbruikte calorieën en Watts voor elke training die je doet. Je kunt kiezen uit 5 verschillende schermweergaves: Alle gegevens, Krachtcurve, Staafdiagram, Grote Weergave en sparring-boot/sparring-skiër.

Het backlight van de PM5 zorgt ervoor dat alles op het scherm goed zichtbaar is. Het verlicht de monitor automatisch als deze opstart en zal blijven verlichten tijdens de training.

 

Draadloze Hartslag weergave op de Concept 2 Roeitrainer

De PM5 ondersteunt ANT+ en Bluetooth Smart voor een draadloze hartslag weergave. Om gebruik te maken van dit onderdeel, heb je een hartslagband nodig die een van deze hartslagsystemen ondersteunt. Wees er van bewust dat de PM5 met Bluetooth Smart en niet met Bluetooth werkt, dit is een andere techniek.

USB Flash Drive Compatible

De PM5 heeft 2 manieren waarop de trainingsresultaten kunnen worden opgeslagen. Op het geheugen van de monitor zelf of met een USB Stick. De USB Stick slaat je resultaten op en maakt ze verplaatsbaar. Met de gratis Concept2 Utility software, kan je de resultaten uploaden naar je online logboek of je resultaten overzetten op je computer.

Alleen mogelijk met FAT of FAT32 USB poorten.

Energie opwekking

De PM5 gebruikt twee batterijen, 1,5 V alkaline, maat D. Tijdens je training werkt de monitor via de energie afkomstig van het vliegwiel om de levensduur van de batterijen te verlengen.

Spelletjes

Er zijn dagen dat je wat extra motivatie kan gebruiken, of je wil een pauze wil op je dagelijkse routine, check dan de PM5 spellen. Deze zijn ook zeer geschikt als lesmateriaal voor zowel kinderen als volwassenen. Kies uit het Vis Spel, Darten, Target Training of Biatlon.

 

Racen

De nauwkeurigheid van de PM5 maakt de monitor zeer geschikt voor races en wedstrijden. Met een PM5 kan je een competitie houden tegen je teamgenoten of je trainingspartners, zelfs als ze niet in dezelfde ruimte zijn.

De Pm5 ondersteunt bekabelde races (machines met Pm5 displays die d.m.v. kabels met elkaar zijn gekoppeld.

Bijpassende artikelen

Indoor Rower zitkussen deluxe

Als je snel last krijgt van je zitvlak zal dit kussentje verlichting brengen. Gemaakt van 12mm dik rubber met antislipprofiel en twee gaten om de zitbotten wat extra ruimte te geven. Speciaal voor op de Indoor Rower. Voor in de boot is er een ander model verkrijgbaar.afmeting: breed: 29,5 cm, lengte: 22,5 cm en bij de inham: 13 cm

€ 24,95
Details
€ 20,62 exclusief BTW

Antislipmat Indoor Rower, zwart C2

Rubber mat in de volledige lengte en breedte van de roeimachine. Voorkomt glijden van de Indoor Rower op een gladde vloer zoals parket.   Afmeting: 252 x 80cm  

€ 59,50
Details
€ 49,17 exclusief BTW

Polar H7 borstband hartslagontvanger Bluetooth / analoog

Deze borstband werkt met PM3/4 in combinatie met de hartslagsensor, en met de PM5, daarnaast ook geschikt voor de SpeedCoach GPS 2 met Trainingpack functie.   Gebruik je trainingsapp of trainingsapparaat met de Polar H7 hartslagsensor en ontvang directe en nauwkeurige hartslaggegevens tijdens je training. Je kunt de Polar H7 ook gebruiken met diverse Polar-producten en op cardio apparatuur in fitness clubs. Compatibel met vele bekende trainingsapps, waaronder Polar Beat Compatibel met de iPhone 4S en hoger, en met een selectie van Android-apparaten waaronder de Samsung Galaxy S3 en S4, die gebruik maken van Android 4.3 of hoger. iPad (3rd & 4th generation) iPad mini iPhone 4S iPhone 5 iPhone 5C iPhone 5S iPod touch (5th generation) HTC One M8 with Android 4.3 or later HTC One Max HTC One Mini 2 Huawei Ascend P7 LG G Flex LG G3 HTC One Mini with Android 4.3 or later HTC One with Android 4.3 or later LG G2 with Android 4.3 or later LG Nexus 4 with Android 4.3 or later LG Nexus 5 with Android 4.3 or later Motorola Moto G with Android 4.3 or later Motorola Moto X with Android 4.3 or later Samsung Galaxy S3 with Android 4.3 or later Samsung Galaxy S4 with Android 4.3 or later Samsung Galaxy S5 with Android 4.3 or later Samsung S5 Mini Samsung Galaxy Note II with Android 4.3 or later Samsung Galaxy Note III with Android 4.3 or later Sony Xperia Z1 with Android 4.3 or later Sony Xperia Z1 Compact Sony Xperia Z2 Geeft hartslaginformatie tijdens het zwemmen met producten die de 5kHz transmissie* ondersteunen.

€ 65,95
Details
€ 54,50 exclusief BTW

Polar OH1 bluetooth arm hartslagontvanger (voor PM5, Speedcoach GPS2, smartphones)

De Polar OH1 is een optische hartslagmeter in een armband die veelzijdigheid, comfort en eenvoud combineert. Hij zit comfortabel om je arm en registreert je hartslag met de hoogwaardige optische hartslagtechnologie van Polar. Compatible met de PM5 en SpeedCoach GPS2 met trainingpack.

€ 79,90
Details
€ 66,03 exclusief BTW