Huur Indoor Rower D/PM5 minimaal 3 maanden E 49,00 p/m incl. E 115,- borg en E 25,- adm. kosten

€ 189,00

€ 156,20 exclusief BTW
Voorraad
Voorraad


 

Huur 3 maanden

€ 49,- per maand. Voor particulier gebruik

daarna € 49,- per maand zolang als je wil huren.

De Model D met PM5 display. 

Je krijgt een nieuwe zwarte Concept2 thuisbezorgt en kunt meteen beginnen met trainen.  Mocht je, net als wij, verslaafd raken aan het regelmatige sporten dan kun je ons vragen om je een berekening voor het overnemen van je machine te sturen.  Je krijgt dan de helft van je betaalde huur als korting. Uiteraard verrekenen we ook nog de borg.  Maar als je het toch niet bij je blijkt te passen dan is het maar goed dat je gehuurd hebt en kun je hem zonder problemen aan ons retourneren.  

Eerste betaling € 49,- + € 25,-  + € 115,-  = € 189,- (eerste maand huur + administratiekosten + borg)

N.B.

Huren is alleen mogelijk als je in bezit van een Nederlands bankrekeningnummer bent. Je maakt de eerste betaling via Ideal over. Na deze betaling zenden we je een machtigingsformulier om ons de huur van de volgende termijnen automatisch te laten incasseren van de bankrekening die je voor de Ideal betaling hebt gebruikt. Nadat we het ingevulde formulier hebben ontvangen, wordt de machine naar je verzonden.

De borg krijg je retour bij aanschaf of beëindiging van de huurovereenkomst (indien de roeimachine onbeschadigd is). Bij aanschaf van het roeiapparaat wordt tevens 50% van de betaalde huur in mindering gebracht op de aankoopprijs. Als je een eerder verhuurde machine hebt gekregen, krijg je ook nog korting op de aanschafprijs.

 Meer informatie over huren vind je hier.

Bijpassende artikelen

Indoor Rower zitkussen deluxe

Als je snel last krijgt van je zitvlak zal dit kussentje verlichting brengen. Gemaakt van 12mm dik rubber met antislipprofiel en twee gaten om de zitbotten wat extra ruimte te geven. Speciaal voor op de Indoor Rower. Voor in de boot is er een ander model verkrijgbaar.afmeting: breed: 29,5 cm, lengte: 22,5 cm en bij de inham: 13 cm

€ 24,95
Details
€ 20,62 exclusief BTW

Broek kort, gevoerd zitvlak, zwart

Deze UNISEX zwarte  korte broek is zowel voor dames als heren, hoge pasvorm bij de taille,  waardoor men met inbuigen de rug beschermt. Korte zwarte broek met gevoerd zitvlak ( padded seat) Deze korte zwarte broek is gemaakt van een 'solid' zwarte Dualfit. DUAL FIT STRONG. Deze stof is geproduceerd door MITI, één van de toonaangevende Italiaanse producenten van technisch textiel. DUAL FIT STRONG biedt hogere elasticiteit en duurzaamheid. De bijzondere weving vermindert de contactpunten tussen de kleding en de huid. Dit genereert een micro-circulatie van de lucht, waardoor de onaangename gevoel van kleverige stof op vochtige huid voorkomen wordt; dat weer resulteerd in comfort. Deze technische stof  trekt het zweet weg van de huid waardoor de huid droog blijft aanvoelen. Het groter comfort helpt om tot betere prestaties te komen en geeft een verminderd gevoel van vermoeidheid. DUAL FIT STRONG is: • duurzaam • elastisch • Comfortabel, zelfs als het nat is

€ 39,50
Details
€ 32,64 exclusief BTW