Hartslagmeting

Hartslagmeting

Een extra controlemiddel

 

Een hartslagmeter geeft je een goed beeld van je inspanning. De hartslag is een maatstaf voor de intensiteit van de trainingsinspanning.

Hier vind je horloges en de accessoires.

Batterij CR2032

Batterij voor Stroke-, Speedcoach, Interval en Garmin borstband.Aantal batterijen nodig: StrokeCoach original: 1 StrokeCoach Surgerate: 2 SpeedCoach: 1 SpeedCoach Gold: 2 Interval: 2 Garmin: 1

Elastiek borstband Polar M

Ook in S te verkrijgen, vraag om de S bij de opmerkingen tijdens je bestelling.

Polar hartslagsensor Indoor Rower (PM2, 3 of 4)

Als je in het bezit bent van een borstband, dan kun je je hartslagfrequentie op de PM2, PM2+ , PM3 en PM4 aflezen als je deze hartlagsensor monteert.De hartslagsensor werkt gegarandeerd met analoge (Polar)borstbanden, zowel gecodeerd als niet gecodeerd. Standaard met:SensorKabel hartslagsensorBevestigingsclips

Polar hartslagsensor, Ski-erg en Dynamic

Als je in het bezit bent van een analoge borstband, dan kun je je hartslagfrequentie op de PM3 en PM4 aflezen als je deze hartlagsensor monteert.De hartslagsensor werkt met analoge (Polar)borstbanden, zowel gecodeerd als niet gecodeerd. Standaard met:SensorKabel hartslagsensor, deze kabel is korter dan de kabel hartslagsensor voor een Indoor Rower model D of model E (en korter dan op de foto staat aangegeven)Bevestigingsclips

Polar T31 borstband hartslagontvanger (compleet) gecodeerd

Deze borstband werkt met PM3/4 in combinatie met de hartslagsensor, niet met PM5. Verschil gecodeerd, ongecodeerd en H1: Ongecodeerde banden vangen ook elk signaal van andere borstbanden op. Als je met meerdere mensen traint die met een hartslagband werken dan krijg je dubbele/rare waarden. Als je met meerdere mensen traint dan is aan te raden een gecodeerde borstband te nemen: de borstband vangt alleen het signaal van de dichtstbijzijnde (je eigen) borstband op. Polar H1: is de luxere uitvoering van de gecodeerde borstband, meer elastieke band dus beter te vormen naar je lichaam en de batterij is zelf te vervangen.

Polar FT1

Voor de eerste kennismaking met hartslagmeting! Duidelijke hartslagweergave op een groot en goed afleesbaar display. Helpt je conditie te verbeteren door de handmatig instelbare hartslagzone. Samenvatting van je laatste training. Eenvoudige bediening met één knop en gecodeerde transmissie van je hartslag. Hartslagfuncties Gemiddelde en maximale hartslag van de training. Handmatig instelbare hartslagzone - hsm. Met deze functie kun je de voor je training gewenste en geschikte hartslagzone definiëren. Je kunt de hartslagzone voor je training instellen als slagen per minuut (hsm), als een percentage van je maximale hartslag of als een percentage van je hartslagreserve (HRR%). Hartslag - hsm. HF-gebaseerde hartslagzone met visuele en auditief alarm Je kunt je hartslagzones voor een trainingssessie definiëren op basis van je hartslag om de juiste intensiteit te kiezen. Als je de ingestelde zones overschrijdt, geeft de trainingscomputer een zichtbaar en hoorbaar alarm.Polar OwnCode® (5kHz) - gecodeerde transmissie Gecodeerde hartslagtransmissie legt automatisch een code vast om je hartslag naar de trainingscomputer te zenden. De trainingscomputer vangt alleen de hartslag van je zender op. Codering voorkomt storing van andere trainingscomputers.HorlogefunctiesDag en week indicator Displaytekst in Engels Tijd (12/24 uur) Verlichting Waterbestendig - 30mRegistratiefunctiesTrainingsbestanden (met samenvatting) - 1TrainingsfunctiesHeartTouch - handvrije bediening polsunit; Als HeartTouch ingeschakeld is en je de trainingscomputer vlakbij je borstband houdt, kun je tijdens het trainen verschillende trainingsinformatie bekijken zonder knoppen in te drukken, bijvoorbeeld als dit moeilijk is met handschoenen aan.

Polar H7 borstband hartslagontvanger (voor PM5)

Deze borstband werkt met PM3/4 in combinatie met de hartslagsensor, en met de PM5, daarnaast ook geschikt voor de SpeedCoach GPS 2 met Trainingpack functie.   Gebruik je trainingsapp of trainingsapparaat met de Polar H7 hartslagsensor en ontvang directe en nauwkeurige hartslaggegevens tijdens je training. Je kunt de Polar H7 ook gebruiken met diverse Polar-producten en op cardio apparatuur in fitness clubs. Compatibel met vele bekende trainingsapps, waaronder Polar Beat Compatibel met de iPhone 4S en hoger, en met een selectie van Android-apparaten waaronder de Samsung Galaxy S3 en S4, die gebruik maken van Android 4.3 of hoger. iPad (3rd & 4th generation) iPad mini iPhone 4S iPhone 5 iPhone 5C iPhone 5S iPod touch (5th generation) HTC One M8 with Android 4.3 or later HTC One Max HTC One Mini 2 Huawei Ascend P7 LG G Flex LG G3 HTC One Mini with Android 4.3 or later HTC One with Android 4.3 or later LG G2 with Android 4.3 or later LG Nexus 4 with Android 4.3 or later LG Nexus 5 with Android 4.3 or later Motorola Moto G with Android 4.3 or later Motorola Moto X with Android 4.3 or later Samsung Galaxy S3 with Android 4.3 or later Samsung Galaxy S4 with Android 4.3 or later Samsung Galaxy S5 with Android 4.3 or later Samsung S5 Mini Samsung Galaxy Note II with Android 4.3 or later Samsung Galaxy Note III with Android 4.3 or later Sony Xperia Z1 with Android 4.3 or later Sony Xperia Z1 Compact Sony Xperia Z2 Geeft hartslaginformatie tijdens het zwemmen met producten die de 5kHz transmissie* ondersteunen.

Polar T31 borstband hartslagontvanger ongecodeerd

Deze borstband werkt met PM3/4 in combinatie met de hartslagsensor, niet met PM5.   Verschil gecodeerd, ongecodeerd en H1: Ongecodeerde banden vangen ook elk signaal van andere borstbanden op. Als je met meerdere mensen traint die met een hartslagband werken dan krijg je dubbele/rare waarden. Als je met meerdere mensen traint dan is aan te raden een gecodeerde borstband te nemen: de borstband vangt alleen het signaal van de dichtstbijzijnde (je eigen) borstband op. Polar H1: is de luxere uitvoering van de gecodeerde borstband, meer elastieke band dus beter te vormen naar je lichaam en de batterij is zelf te vervangen.