Concept 2 Skierg kopen bij Roeigoed.nl

SkiErg

Het hele jaar door 'op de lange latten'

 

De SkiErg is ontwikkeld op basis van de klassieke langlauftechniek, zodat iedereen dat fitte gevoel kan krijgen en behouden. De SkiErg bied je een zeer effectieve training. Je traint je armen, schouders, billen, benen en romp, eenvoudig en snel. Bovendien kun je op de SkiErg exact je fitheidsniveau testen.

 

De SkiErg is ontwikkeld op basis van het succes van de Concept2 Indoor Rower. De techniek achter de Concept2 Indoor Rower heeft zich in de afgelopen jaren bewezen als kwalitatief hoogstaand, veilig en doelgericht. De SkiErg is ontwikkeld op basis van dezelfde succesvolle technieken als de Concept2. Het vliegwiel is gebaseerd op hetzelfde luchtweerstandsysteem waardoor je vanzelf van slag tot slag wordt geleid. En de Performance Monitor, die al jaren zijn dienst heeft bewezen voor de Indoor Rower, meet ook op de SkiErg nauwkeurig en efficiënt je resultaten.

 

Hier vind je de verschillende mogelijkheden, zowel koop als huur, onderdelen en accessoires. 

Concept2 SkiErg 2 met PM5

De Concept2 SkiErg maakt het Nordic skiën beschikbaar voor iedereen. Lang erkend als een van de zwaarste trainingen, Nordic skiën maakt je sterker en vergroot je uithoudingsvermogen en het traint je hele lichaam. De SkiErg kan gebruikt worden voor de dubbelstok-techniek en de klassieke ski-techniek (afwisselend je armen bewegen).De SkiErg gebruikt dezelfde vliegwielweerstand en elektronische monitorsystemen als onze roeimachine. Al sinds 1981 kiezen roeiers van over de hele wereld voor de roeimachine. Je kunt er dus vanuit gaan dat hij gebouwd is voor de lange termijn. De SkiErg is niet alleen duurzaam en goed gebouwd, hij is ook nog eens mooi. Hij heeft een geavanceerde monitor waarmee je direct de exacte data van je inspanningen kunt bekijken.Of je nou een vooraanstaande langlaufer bent die zijn afzetkracht wil verbeteren, een weekendhobbyist die in vorm wil komen voor het skiseizoen, of gewoon iemand die een geweldige training zoekt, de SkiErg helpt je om je doelen te bereiken.

€ 900,00
Details
€ 743,80 exclusief BTW

Floor Stand voor Skierg 2

Wil je je SkiErg niet aan de muur schroeven?Bestel dan deze floorstand.

€ 255,00
Details
€ 210,74 exclusief BTW