BAT Logic

Met de BAT Logic Shoe Plate Pro Quick Release kun je eindelijk zonder gedoe met je eigen schoenen in de boot en op de ergometer.

In enkele seconden zet je je schoenen in de boot en haal je ze er ook weer uit.

Nooit meer slecht passende, schimmelende en natte schoenen tijdens de training!

De doordachte vorm van de Shoe Plate Pro Quick Release zorgt bovendien voor efficiënter roeien en helpt blessures te voorkomen.

Met de hele vereniging door naar de 21e eeuw? Bel of mail ons voor een aangepaste offerte.

BAT Logic Custom Pack

Het Custom Pack maakt het mogelijk schoenen met de Shoe Plate Pro individueel aan te passen voor beenlengte verschillen of stijve enkels. Het Custom Pack bestaat uit: 1 vlakke plaat van 1 mm 1 vlakke plaat van 2 mm 2 platen voor 5 mm extra hielverhoging

€ 59,00
Details
€ 48,76 exclusief BTW

BAT Logic Erg Adaptor

Met de Erg Adaptor kun je een Concept2 Indoor Rower in enkele handgrepen geschikt maken voor gebruik met je eigen schoenen met de Shoe Plate Pro. Ook weer eenvoudig te verwijderen zodat anderen het apparaat weer met de standaard flexheels kunnen gebruiken.

€ 129,00
Details
€ 106,61 exclusief BTW

BAT logic ShoePlate Pro QuickRelease

Eindelijk je eigen, passende schoenen in de boot! De Shoe Plate Pro Quick Release maakt het mogelijk je eigen roeischoenen in een paar seconden in de boot te plaatsen en weer te verwijderen. Nooit meer natte, schimmelende en niet passende schoenen in de boot! Compatibel met oa schoenen van Nike, Against en de laatste (rode) Adidas. De Shoe Plate Pro heeft bovendien diverse ergonomische voordelen boven de standaard vlakke plaat: Hogere prestaties door beter benutten van de beenspieren. Grotere stabiliteit door goede ondersteuning van de voorvoet. Met het Custom Pack kunnen individuele aanpassingen worden gemaakt voor beenlengte verschillen of stijve enkels.    

€ 99,00
Details
€ 81,82 exclusief BTW